Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Possu

Vs: Eteläinen II-divari

Possujengi kävi hakemassa Munkasta lauantai-iltana jotain 20 -tyyppisen voiton KaHesta. Keenen Coleman skorasi 41, lienee tämän kauden isoin pistelukema M2D:saa?
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit – Teekkarit 96-63 (51-39)

Lähtöaskeleet: Syksyn rästiottelu aloitti Hukkien kevätkauden, joten pelaajia oli In-boxissa 10 kappaletta. Teekkarit hoiteli lauantaina Hämeenlinnan ja nousi näin tasapisteisiin (6/6) Hukkien kanssa. Joku supisi että Teekkareilta puuttui pelaajia, mutta ainakin omiin silmiin vastustaja näytti samalta kuin aina aiemminkin; alamittaisia ja keskimäärin 10 vuotta nuorempia herrasmiehiä jolkotteli lämmittelyssä 8 kappaletta.

Matsi: Kummallakin joukkueella oli alussa hyvä syke päällä. Tavoistaan poiketen Kaspalakit puolustivat alusta alkaen ja toisessa päässä pallo vaihtoi useamman kerran omistajaa ennen ohiheittoa. Coach Virtanen aloitti lupailemansa vaihtoruletin jo 3 minuutin kohdalla ja pisteiden makuun pääsikin peräti 7 pelaajaa. Teekkarit tekivät tuoreilla jaloilla useammankin kovan korin kera Ohtosen kahden kolmipisteisen ja pysyivät näin hyvin kannoilla. 23-22.

Pikkutauon jälkeen Ansas hoiteli puolustuspään hirvittävällä tsempillään ja hyökkäyksessä pisteitä teki 9 pelaajaa kohtuullisilla prosenteilla. Teekkareilla alkoi kunto ja usko loppua, jolloin tuloksena oli yleensä pakotettu kaukoheitto. 28-17.
Ison tauon jälkeen koko Hukkalaumalla oli tunne, että minuutit ovat olleet liian pienet. Tällä kertaa tämä näkyi intona puolustaa. Vaikka hyökkäyksessä menetyksiä tuli toistakymmentä, kasvoi ero edelleen ja Teekkarit alkoivat jo tässä vaiheessa sättiä toisiaan. 17-12.

Viimeisellä jaksolla ottelu oli jo taputeltu. Silti jokainen Kaspalakki oli innolla mukana takomassa vastustajaa oikein huolella nokkaan. Teekkareiden väsynyt rosteri oli ihan sippi ja varsin turhautunut isompiensa ylivoiman edessä. 28-12.

Teekkarit olivat tänään varsin vaisuja ja jäivät täysin Kaspalakkien jalkoihin levypalloissa. Takaovikikkoja ei nähty kertaakaan ja puoliajan jälkeen kukaan ei uskonut joukkueen mahdollisuuksiin. Heiskanen heitteli paljon, kun kukaan muu ei saanut heittoa aikaiseksi. Ainoastaan Laukkanen pystyi ja halusi tosissaan haastaa tänään vastustajaa.

Kaspalakkien peluutus oli tänään poikkeuksellista. Ukkoa tuli vaihtoon jo parin minuutin jälkeen ja etenkin puolustuksessa syke pysyi korkeana läpi ottelun. Ansas otti toistakymmentä riistoa ja levypalloa. Lisäksi saldona kivasti pisteitä ja puolenkymmentä namupassia. Myös Sell nautiskeli läpi ottelun yksinkertaisesta voimakoriksesta tarjoten vielä useamman koriin johtavan. Joukkueen juniori Kervinen pelasi kauden parhaan ottelunsa niin ikään namupassien ja kelpo puolustuksen muodossa.

PuHu: Kerminen 6, Kirjavainen 9, Sell 10, Ansas (MVP) 8, Aho 13, Surov 16, Wessman 10, Vuorinen 6, Nanski 13, Riihimäki 5.

PUS: Piispanen 12, Tsihiperis 12, Heiskanen 10, Ohtonen 10, Dolgov -, Seppälä 5, Haji 3, Laukkanen (MVP) 10.

Entä sitten? PUS on perinteisesti koomannut lamassa koko kevätkauden ja merkit ovat jälleen vahvasti ilmassa, vaikka se eilen onnistuikin Hämeenlinnan voittamaan. Illan otteilla keväästä tulee pitkä ja se päätyy karsintoihin.

Kaspalakkien peli menee sitä sekavammaksi mitä enemmän rosterissa on ukkoja. Tänään touhu kuitenkin näytti perin hyvältä etenkin puolustuksen osalta. Seuraava ottelu on jälleen PUSia vastaan ja mikäli illan asenne jatkuu, kertoimet voitolle ovat todella pienet.
 
Viestejä
167
Vs: Eteläinen II-divari

Oisko joulu jo kohta, puolivuotis M2D-ranking, pliis?

Paikallinen televisio nayttaa kolmelta kanavalta rinnakkain kiinankielisella selostuksella paikallista sarjojen sarjaa (aka CBA All stars), tilanne tarvisi korjaukseen "real baskettia"!
 

Possu

Vs: Eteläinen II-divari

Aamupostin otteluraporttia matsista HyPo - KaHe. Aamupostin mukaan Colemanin pisteet tasan nelkyt.

21jr39c.png
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Kori-80 Kollit vs Pubi Hämeenlinna 87-57

Kollit: Haanpää 20/6, Teljo 16/5,Westerholm 9/7,Aalto 8/8,Kilpeläinen 8/4,Eriksson 8/3,Late Alatyppö 8/2,Korhonen 4/3,Jumppanen 4/1,Haapasalo 2/2

Pubi: Utrio 21,Kilpinen 15,Pärssinen 9, Hamari 8,Koivuniemi 4,Suonpää 0/3


Irwinin kaverit Hämeenlinnasta saapuivat Kollien kotiluolaan lähes suoraan kirpaiseva Pus-Basket tappio alla. Muutama avainpelaaja Pubilta poissa ja valitettavan paljon näkyi tämä pelissä. Kollit kierrätti tasaisesti 10 ukkoa ja juoksivat helppoja nopeita. KolliIkoni Korhonen lähti sairaalaan puoliajalla ja silmäkulma jo onneksi kunnossa. Yleisöä mukavasti ja tuomarit saapuivat myös paikalle,vaikka pilli ei usein soinut.

Tsemppiä Hämeenlinnaan ja Pubin pelaajille iso hattu sulkaan,sillä lupasivat laittaa saunan päälle kun Kollit sáapuu kylään perjantaina 10.4 isolla bussilla fanilauman kera! Kollit jatkaa Teekkareiden kiusaamista lauantaina 24.1 kello 13.30 Leppävaarassa,tervetuloa!
 

Pääväijy

Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Kartanon Herrojen puolesta toivon, että Mano Ollin bookkaama "courtside-paikka" on suomeksi "aloituksessa ja 40 minuuttia + mahdolliset jatkoerät".

2015-01-22%2021-45-41_Mikkosakari%20on%20Twitter_%20_Lauantaina%20%23KaHe_n%20peli%20courtside%20-paikalta.%20N%C3%A4%C3%A4%20on%20n%C3%A4i.png
Vanhoja herroja viiksekkäitä!
 

niskaperse

Vs: Eteläinen II-divari

Olis joku käyny heittää ton turvonneen puliukon pois kentältä! :mad:

Veikkaan että osissa m2d peleissä on keskimäärin enemmän katsojia, kuin jossain futsal sm-sarjassa ;D
 

hyväpeli

Vs: Eteläinen II-divari

Possut vievät tiukan taiston Namikasta lukemin 93-88. Vaikka aika ajoin sählättiin urakalla, niin kolkit pelastivat pinnat Pontevalle. Kaikkiaan hyvä ja tasaväkinen vääntö, hyvät jaksot vaihtelivat tasaisesti puolin ja toisin. Pisteitä kaavittiin useamman pelimiehen voimin, eikä kukaan ollut täysin ylitse muiden. Kauden parasta antia tähän mennessä.
 
Viestejä
1 447
Vs: Eteläinen II-divari

niskaperse sanoi:
Veikkaan että osissa m2d peleissä on keskimäärin enemmän katsojia, kuin jossain futsal sm-sarjassa ;D
Jos ei power rankingia saada, niin viitisikö 'hamahakkimies' puuttua edes edellisen lausahduksen matemaattiseen sisältöön..?
 
Viestejä
1 335
Vs: Eteläinen II-divari

niskaperse sanoi:
Veikkaan että osissa m2d peleissä on keskimäärin enemmän katsojia, kuin jossain futsal sm-sarjassa ;D
Futsal-liigan The El Clasico -otteluksikin hehkutettu GFT - Ilves keräsi katsomoon huimat 82 katsojaa !

Veikkaan että tosta videon äijästä tuli ton episodin jälkeen jossain futsal ympyröissä ihan hefe...
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

"Muut korisjutut"-osiossa oli avattu tällaista keskustelua: http://www.koripallo.com/forum/index.php?topic=50665.msg792152#msg792152

Referees sanoi:
Onko joku muu samaa mieltä, että tuomareiden taso eteläisen alueen 2-5 divareissa on kahden viime vuoden aikana pudonnut käsittömättömästi!?

Vanhat jyrät lopettanut viheltämisen uuden tuomarimaksusysteemin myötä. Tilalle tullut pelkkää kuraa!

Onko liiton koulutusjärjestelmä tuomareille tosiaan näin surkeeta! Nyt kun alkoivat vielä rahastaa omaan pussiin, niin luulis olevan varaa panostaa tuomareiden tasoon. Oi niitä aikoja, kun sai itse hoitaa peleihin juuri sen tuomarin kenet halusi.

Tämäkään asia tuskin parantuu, ellei joukkueet/pelaajat laita infoa liiton suuntaan. Nyt herätys kaikki ketkä edes vähän samoilla linjoilla! Kauden päätteeksi postia liittoon, mehän kuitenkin maksetaan tästä mukavasta harrastuksesta.
Miumau sanoi:
Hinta-laatu taitaa alueen peleissä olla juuri uuden tuomarikorvauksen mukainen, jossa tuomareille jää käteen noin kymppi per peli verojen jälkeen. Kysyeinen "korvaus" ei kuulemma paljoa motivoi.

Vanha systeemi oli pelaajien kannalta parempi, nykyinen verottajan.
Europot sanoi:
Jokainen tuomari, joka aikaisemmin sai paremman nettokorvauksen on nimeltään Veron Kiertäjä
Jätän nämä lainaukset vain tähän, jos joku niitä haluaa kommentoida.
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Koripalloliitto vahvisti miesten PUS-Basket vierasvoiton - ensi lauantaina Kiltaan HyPo !


29.1.2015



suurenna kuva

Joukkueiden kapteenit Hannu Haapasalo ja Jouko Heiskanen neuvottelevat keskeytyksen seurauksista. Hetkeä myöhemmin taustalla olevaan käsipallomaaliin potkittiin jo futsal-palloa.




Kori-80 edustusmiehistö pääsi Leppävaaran Liikuntahallissa viime lauantaina osalliseksi varsin erikoiseen tapahtumasarjaan, jonka seurauksena II-divisioonan ottelu PUS-Basketia vastaan typistyi torsoksi. Ottelu jouduttiin keskeyttämään kolmannen jakson alussa ja keskeytyksen seurauksia saatiin jännittää vielä muuutama alkuviikon päivä.

Lopulta Suomen Koripalloliitto vahvisti viime tiistaina, että keskeytyshetken pistetilanne, Keravan johtoasema 40-51, on myös ottelun lopputulos. Tämä päätös oli kaikille osapuolille helpotus, sillä kilpailusääntöjä olisi periaatteessa voitu tulkita myös niin, että PUS-Basket luovutti ottelun. Tällöin seurauksena olisi ollut Keravan tuomitseminen voittajaksi lukemin 0-40 ja samalla PUS-Basketin sulkeminen sarjasta.

Keskeytyksen syynä oli inhimillisestä virheestä johtunut salivuorotekninen päällekkäisyys, jonka ratkaisemista kaikkia osapuolia palvelevalla tavalla ei paikallinen Futsal-liigajoukkue nähnyt mahdolliseksi.

PUS-Basketin raportti ottelusta: http://pusbasket.ayy.fi/2015/01/24/matsi-loppui-25min-kohdalla/

PUS-Basketin kuvaama ottelutallenne: https://www.youtube.com/watch?v=K7Qg4jKZjmk

Kori-80 pelasi, muutamaa puolustuspään nukahdusta lukuunottamatta, kaksi ensimmäistä neljännestä lähes kauden parasta joukkuepeliään, mikä on nähtävissä myös yllä mainitusta videotallenteesta. Parhaimmillaan vierasjohto kävi jo 22 pisteessä. Lisäbonuksena Mikael Aallon aloituskympin donkki-kimara, jollaista harvemmin alueellisissa sarjoissa nähdään: ensimmäinen kovalla vauhdilla takarautaan, sitten komean syöttöpelin päättävä alley-oop ja lopuksi tyhjään kenttään juoksusta pallo voimalla kaksinkäsin alaspäin koriin. Kannattaa katsoa tallenteelta !!!

PUS-Basket Espoo vs Keravan Kori-80 (12-24) (18-22) (10-5) (0-0)

Pisteet ja levypallot Kori-80: Aalto 12/7, Haanpää 11/1, Kilpeläinen 10/2, Westerholm 9/6, Eriksson 5/-, Korhonen 2/5, Railotie 2/1, Haapasalo -/1, Jumppanen -/-.

Pisteet ja levypallot PUS-Basket: Jouko Heiskanen 12/1, Takala 10/4, Tsimperis 8/2, Seppälä 4/2, Haji 2/2, Pääkkönen 2/-, Dolgov 2/-, Laukkanen -/1.

Miesten edustusjoukkue pelaa ensi lauantaina kauden tähän asti tärkeimmän ottelunsa kun Killan halliin saapuu vieraaksi Hyvinkään Ponteva. Sarjataulukossa heti kolmantena Keravan jälkeen oleva Hyvinkää on vahvassa nousukunnossa ja nyt Kori-80:nen puhdas kotipelisaldo on suuressa vaarassa tahriintua - mutta tahriintuuko sittenkään?

Kori-80 vs HyPo, Killan halli lauantaina 31.1.2015 alkaen klo 15.30 !!!!

Ottelun tuoksinassa saatetaan myös nähdä Mikael Aalto vs Keenan Coleman donkki-kisa. !!! TULE PAIKALLE VIIHTYMÄÄN - VAPAA PÄÄSY - PUFFET PALVELEE !!!
 
Viestejä
1 447
Vs: Eteläinen II-divari

Säkittäjä sanoi:
Tämä päätös oli kaikille osapuolille helpotus, sillä kilpailusääntöjä olisi periaatteessa voitu tulkita myös niin, että PUS-Basket luovutti ottelun. Tällöin seurauksena olisi ollut Keravan tuomitseminen voittajaksi lukemin 0-40 ja samalla PUS-Basketin sulkeminen sarjasta.
Mitä sääntökohtaa olisi näin voitu tulkita?
 
Viestejä
1 168
Vs: Eteläinen II-divari

&%¤¤&%#¤% sanoi:
Mitä sääntökohtaa olisi näin voitu tulkita?

En tiedä varmuudella mutta luulisin että tarkoitetaan Kilpailusääntöjen kohtaa 18a:


18a§ Ottelun siirtäminen ja luovutus
Seuran, joka haluaa siirtää määrätyn ottelun, on kaksi viikkoa ennen määrättyä ottelua tai välittömästi tiedon esteestä saatuaan haettava siirtoa kilpailun järjestäjältä. Huippu- ja kilpakoripallosarjoissa ottelu voidaan siirtää ainoastaan ylivoimaisen esteen takia tai erittäin painavista syistä.
Seura, joka ilman hyväksyttävää syytä luovuttaa ottelun, tuomitaan hävinneeksi sen 0–40. Kilpailun järjestäjä voi lisäksi sulkea luovuttaneen joukkueen sarjasta ja/tai määrätä maksettavaksi rikemaksun. Luovutuksena pidetään ottelun aloittamatta jättämistä ja ottelun keskeyttämistä muusta syystä kuin pelaajien loppumisen vuoksi.
 
Viestejä
1 447
Vs: Eteläinen II-divari

Puheenavaaja sanoi:
En tiedä varmuudella mutta luulisin että tarkoitetaan Kilpailusääntöjen kohtaa 18a:

18a§ Ottelun siirtäminen ja luovutus
Seuran, joka haluaa siirtää määrätyn ottelun, on kaksi viikkoa ennen määrättyä ottelua tai välittömästi tiedon esteestä saatuaan haettava siirtoa kilpailun järjestäjältä. Huippu- ja kilpakoripallosarjoissa ottelu voidaan siirtää ainoastaan ylivoimaisen esteen takia tai erittäin painavista syistä.
Seura, joka ilman hyväksyttävää syytä luovuttaa ottelun, tuomitaan hävinneeksi sen 0–40. Kilpailun järjestäjä voi lisäksi sulkea luovuttaneen joukkueen sarjasta ja/tai määrätä maksettavaksi rikemaksun. Luovutuksena pidetään ottelun aloittamatta jättämistä ja ottelun keskeyttämistä muusta syystä kuin pelaajien loppumisen vuoksi.
Tämän perusteella voitaisiin tulkita, että molemmat joukkueet luovuttivat kyseisen ottelun?

No kai tämä on siinä mielessä turhaa saivartelua, että ihan järkevästi homma lopulta ratkaistiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös