Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Hei hei Joe . Minä se olen sentään Armejan käyny venemies .
Cyltös
Jos te hoidatte puheet ja narut . Jiiri
otetaan mukaan .
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Joo, mikä jottei. Samalla tehtäköön jatkoa elovilmille "Vääpeli Körmy ja vetenalaset vehkeet", (oliko ton nimistä filmiä aikanaan, tai edes jotain sinnepäin?).

Mutta asiasta toiseen. On nimittäin hyvä maku sulla, itsekin naatiskelin sinistä puolisen levyä äsken Zeron kylkiäisinä, oi voi oli hyvvöö.

Det smakade mycket gått.??? Täytyy tässä hieman prepata tuota ruåttia, jos sinne meinataan mennä. Vai puhutaanko mekin venäjää?
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Ole sä vaan venemies, mä olen Tuonelan Lautturi. Mutta ystävällisenä taruolentona annan sun hoitaa ton veneilyn. Jaa että Jiiri mukaan? Hyvä meininki! Onkohan muuten Jiiriin tarttunut tuo venäjän kieli mitenkään, jos moista tarvitaan? Ainakin Natashoja ja Vladimireja taitaa pyöriä jaloissa, jos nyt ei päivittäin, niin ainakin usein.

Mutta mitä naruja meidän pitää hoitaa? En hjymmarra?
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Millä sä niitä lähetät? Mullakin on käynyt pari kertaa kummallisuuksia, kaikki tosin vissiin tällä iLäpsyttimellä, ei normaalivehkeillä. (Taas tuli toi vehje -sana, melkoista meininkiä alitajunta suoltaa).
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Töllössä näköjään Theresa Russell ja Debra Winger (Black Widow / Musta leski, USA 1987). Kovia mimmejä aikoinaan, kovia mimmejä. Varhaisaikuisikäiset nuorukaiset tykkäsivät.
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Kuka niitä mun viestejä poistaa . Mut miksi perhana ei ole ensimäinen kerta . :eek: :eek: :eek:
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Yksikään valvoja tai Ylläpito ei ole ollut palstalla kirjautuneena torstain jälkeen, nyt on muuta häikkää wimi.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Jaahas. Joku kummitus on jälleen liikkeellä ja poistelee ystävämme venemiehen viestejä. Jos vaan saan se rikollisen kiinni, niin voitelen kyllä vaikka heinäseipäällä sen selkäpuolen.

Minähän taas kerran nukahdin kirjan ääreen illalla. Tosin mitään suurta ei sittenkään ilmeisesti ohi mennyt, koska wimpulan viestit ei tulleet perille tänne susirajalle asti.

Näin muuten taas outoja unia. Olimme hankkineet sellaisen vanhan junan eli kiskobussin eli " lättähatun ". Haadesihan varmaan muistaa vielä ne siniset lätärit.

Niin sellainen monen vaunun yhdistelmä oli meidän kadulla ja kaikki tuntemattomat ja tutut oltiin sitä korjaamassa. Pääasiassa kattoa. Siellä oli mukana niin eläviä kuin jo kuolleitakin.....

Mitähän tuokin uni tietää? Jokohan on viikatemies tulossa hakemaan minua Tuonelan lautturin kyytiin? Ihan junalla tulee ilmeisesti.....No saapi nähdä.

Ruotsin sotasankaritkin kun kerran lopettivat vetenalaisen etsinnät, niin kai se pienoissuklu voi sitten tulla sieltä pois ja mennä takaisin Kronstaattiin....Mitä me enää oikeastaan enää lähdetään sitä etsimään. Aika kylmä on merituuli....

Mutta helppoahan tuo olisi ollut löytää, jos vain meiltä kaikkien alojen ammattimiehiltä olisi neuvoja kyselty. Nimittäin olisivat vain hankkineet jostain pilailukaupasta kymmenkunta " Batman-köyttä " Niitä, joissa on se neliosainen koukku päässä. Niitä kun olisivat vedelleet siellä saaristossa sen viikon rivissä edestakaisin, niin jopa olisi paljon tullut pintaan kaikenlaisia ja jopa vieraan valtakunnankin esineitä.

Nyt pittää lähtee taas ulkohommiin. Varastosta pitää hakea takaoven sisäovi ja pistää paikoilleen. Eukon mielestä meillä vetää. Sitten pitää vielä muitakin ulkohommia tehdä eli peräkärri pistää talviteloille. Sitä pitää siis siirtää ainakin kymmenen metriä kuusten alle. on siinä hommaa kovasti vanhalle miehelle....

Nähdään myöhemmin. Tai eihän me yleensä nähdä kuin vain mielikuvituksessa. On siinäkin taas yksi sana " mielikuvitus " meinaan.
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Tulin sittenkin ;D ;D No väärää puuta mollasin .
Se syyllinen onkin Aurinkon pilkku joka lähestyy maapalloa .

Nyt on hieno sateinen tuulinen keli mennä Turkuun silakkamarkkinoille .
Tulen saalin kanssa myöhemmin .
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Hotelli hoidettu....eikun ulkotyöt tehty. Tulkoon talvi ja kyllähän se tuleekin, kun luntakin pikkuisen vihmoo.

Mitenkähän iso se Aurinkon pilkku on, joka maapalloa lähestyy? Meinaan, että voisiko sitä hiukan pienentää ennenkuin osuu. Silleen vaikka pilkkua viilaamalla..... Se jos vaikka tippuu wimin tynnyrisaunan päälle tai lähellekin, niin voipi sytyttää koko roskan. Kuumiahan niiden pilkkujen on kuitenkin oltava, eikö?

Kohta puoleen lähdetään eukon kanssa kaapuntiin. Mennään pojan luo ja ilmeisesti vielä ravintolaan syömään. Eukko ajjaa....
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Että päivän teemoja lättähatut ja auringon pilkku, mikä jottei. Laaja on skaala ja kelpaa siinä silakoitakin rouskutella. Tarinoita ja muita juttuja enempi vähempi kellon edetessä kohti silloista hetkeään, nyt pitää rouskutella munakasta ja karjalan piirakoita, nam.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Kuten keessarikin aikoinaan sanoi, niin: Menin, näin, söin. Vai miten se meni.

Hyvää oli ruoka ja etenkin ruokajuomat. Nelejä ölökkii ennen sapuskaa ja sitten jälkiruuaksi kaksi airiskohveeta. Elämä voitti jälleen kerran ja nyt taas nukuttaa, kuinkas muuten.

Jokos wimpula on saapunut silakkamarkkinoilta ja pistänyt tynnyrisaunan tulille? Niin ja onkos niitä Aurinkon pilikkuja näkynyt pihassa? Jos on, niin potkaise ne naapurin puolelle, etteivät enää lähetyksiä häiritse.....
 
Viestejä
359
Vs: JOEN SUU

Tervehdys toverit! Mitäs täälä tapahtuu...

Joe on nokosilla,wimi odottelee auringon pilkkua ja haades karjalan piirakoita.

Hyvä meininki siis.

Ite kahtelen pelicansin peliä toisella silmällä ja ahmin pepperoni pizzaa...
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Täällä ollaan. Ja piirakat on omenaisia tällä hetkellä, siihen vähän Sinistä, Zeroa ja muuta nastaa. Muttei mitään terveyskotkotuksia, pöh ja nam.
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Mitään taivaalta tullut muutakun vesipisaroita . Eukko
kyl ihmetteli mitä sinne taivaalle tuijotat .
Sit se kertoi kun on lukeneempi ei sielt mitään tule .
Onneksi ei kihti vaivaa . Sen verran silakoita tuli syötyks

No eukko lupas ajaa kotiin sain ottaa muutaman kuuman rommin .Hitto ne maistuu aina aurajoen ravintolalaivoilla .

Turku on ihan mukava kylä . Mut en siel asuis . Kauheesti ihmisii.

Ai et lättähattu . Oliko Joe nuorena semmoinen . Tai oliko se vain hesassa . Mut siinä junas en ole ikinä matkustanu .
Vaikka se meni tku-uki välii josku . Enään ei juna kulje kuin kemiralle .
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Lättärit oli 50-luvulla nuorisokulttuuri, joka pulpahti esiin Hesassa ja levisi sieltä lähinnä Etelä-Suomeen. Missäs Joe silloin touhusi?

Kummallas puol jokkee olit? Ja onko rommi yhtä hyvää molemmilla rannoilla?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös