Koripallo.com

NBA Awards 2010

Viestejä
24
Kautta -- tai siis runkosarjaa -- on pelattu vasta kaksi kolmannesta ja jokaisella joukkueella on vielä yli 20 peliä pelaamatta. Osa pelaajista tulee loukkaantumaan, osa puolestaan joko tiputtamaan tai nostamaan tasoaan. Murto-osa saattaa jumittaa koko loppukauden nykyisellä tasollaan. Tästä huolimatta on aika avata oma topikki kauden lopussa jaettaville palkinnoille, tai oikeastaan niille pelaajille, jotka näitä pokaaleja peliesityksillään ansaitsevat.

Tähän topikkiin tulee siis jakaa omia mielipiteitään palkinnoista sekä niistä pelaajista, jotka niitä ansaitsevat. Keskustelkaa, väitelkää, kiistelkää ja argumentoikaa, mieluiten myös perustelkaa valintanne. Lienee myös sanomattakin selvää, että provosointi ja "hiusten halkominen" on paheksuttavaa, vaikka näiltä viestinnän elementeiltä tuskin tullaan kokonaan välttymään.

Itse suosin formaattia, jossa palkinnon ja pelaajan nimen lisäksi esitetään myös jonkun sortin perusteluja -- tätä menetelmää taidettiin toteuttaa jo viime vuonna. Mitään "kiveen kaiverrettuja" ohjeita en kuitenkaan aio kirjoittaa.

"Se, joka leikkiin ryhtyy, myös leikin kestäköön"

Tämähän on kaukana leikistä, mutta joka tapauksessa, otan rivistä askeleen eteenpäin ja aloitan. Omat valintani, olkaa hyvä:

MVP: LeBron James
Tämän pokaalin kuittaa -- jo toista vuotta peräkkäin -- LeBron James. Hän on johdattanut Cavaliersin Idän tasokkaan kärkinelikon piikkipaikalle ja koko NBA:n parhaaseen recordiin. James on kehittynyt liigan parhaaksi pelaajaksi1. ja vaikka hän on pelannut puhtaasti joukkueelleen, ovat hänen tilastonsa huikeaa katseltavaa; 30/7/9. Todella dominoiva kausi -- ainakin tähän mennessä.
Muita vahvoja kandidaatteja olivat useita voittoheittoja upottanut Kobe Bryant, huimasti kehittynyt Carmelo Anthony sekä Oklahoman uudelle tasolle nostanut Kevin Durant.

DPOY: Shane Battier
Omasta mielestäni koko palkinto on hieman kyseenalainen, sillä puolustus on taas niitä elementtejä, jossa koripallo korostuu nimenomaan joukkuelajina. Boston lienee liigan paras puolustusjoukkue, joten tulisiko palkinto antaa heidän parhaalle joukkuepuolustajalleen, Kevin Garnettille? Vai joukkueen parhaalle yksilöpuolustajalle, kuka se sitten onkaan (Rondo, Perkins)? Mielestäni kauden jälkeen tulisi mielummin palkita esimerkiksi Defensive Team of the Year tai jättää puolustuksen palkitseminen kokonaan pois. No, kyseessä on kuitenkin yksilöpalkinto, jota ehdotan Shane Battierille. Shane puolustaa joka ilta vastustajan kovinta perimeter-pelaajaa ja kaiken lisäksi hoitaa hommansa kunnialla, asenteella ja tyylillä. Yksilöpuolustaja parhaimmillaan.
Muita harkinnan arvoisia ehdokkaita olivat Dwight Howard, Kendrick Perkins, Ben Wallace (oikeasti), Anderson Varejao (aikuisten oikeasti) sekä liigan riistoykkönen Rajon Rondo.

6th Man: Jamal Crawford
Tämäkin on -- edellisen tapaan -- tulkinnan varainen ja kyseenalainen palkinto. Pokaali kuitenkin luovutetaan tietyin, määritellyin perustein, joiden mukaan meidän on myös tyydyttävä pohtimaan ja spekuloimaan. Oma valintani on siis Jamal Crawford, joka on pirteällä pelillään nostanut Atlantan Itäisen konferenssin ehdottomaan eliittiin. Hän tuo Hawksin peleihin samanlaista kipinää kuin Jason Terry viime vuonna Dallasissa ja istuu hyvin harvoin neljättä erää penkillä. Crawford on heittänyt kauden aikana useita ratkaisevia tai muuten tärkeitä heittoja ja juuri hän on Atlantan runien katalysaattori. Kaiken kaikkiaan hienoa nähdä, miten joskus epäilty Crawford pärjää ja menestyy myös voittavassa joukkueessa.
Carl Landry olisi ollut kisassa todella vahvoilla, mutta traden jälkeen hän tuskin pelaa samanlaisessa roolissa kuin alkukaudesta Houstonissa. Toinen vahva kandidaatti olisi ollut Lakersin Lamar Odom.

ROY: Tyreke Evans
Kaipaako tämä edes perusteluja? Jotain miehestä kertoo se, että hän pelaa statistisesti samalla tasolla kuin Wilt, Robertson ja LeBron rookie-vuosinaan. Evansin NBA-ura tulee olemaan hieno seurattava.
Myös Brandon Jennings sekä Stephen Curry ovat pelanneet vakuuttavan kauden, mutta ovat kuitenkin vielä eri luokkaa kuin Evans.

MIP: Arron Afflalo2.
Tämän palkinnon jakaminen oli -- tuttuun tapaan -- vaikea tehtävä, sillä kandidaatteja on tietenkin valtava määrä. Afflalo kuitenkin lähes tuplasi pistekeskiarvonsa sekä nousi Detroitin penkiltä menestyvän Denverin tärkeäksi palaseksi.
Muita ehdokkaita löytyy pitkä lista ja ainakin George Hill, Zach Randolph, Kevin Durant, J.J. Hickson sekä Andray Blatche ansaitsevat kunniamaininnan mieheen.

Jotain tämän tapaista. Coach of the Year -ehdokasta en vielä valinnut, sillä se on tässä vaiheessa kautta vielä todella vaikeaa. Tiedoksi vielä, että tähän samaan topikkiin saa listata myös omat ehdotuksensa koskirn All-NBA -viisikkoja sekä muiden unohtamieni palkintojen ehdokkaita.


1. Tästä väitteestä ei keskustella, kiistellä, väitellä tai argumentoida -- ainakaan tässä topikissa. 2. Oikeastaan, Afflalon tapauksessa kyse ei taida olla niinkään kehittymisestä. Sanoisin, että hän oli lähes yhtä kyvykäs pelaaja jo Detroitissa, mutta ei yksinkertaisesti saanut pelata.
 
Viestejä
1 400
Vs: NBA Awards 2010

Jos Dwight voittaa tänkin kauden rb ja blokeissa niin on kyllä ihme jos ei voittaisi, kumminkaan tätä ei ole kukaan tehnyt kahta kautta peräkkäin(?). Statistiikkaa noissa kumminkin katotaan eniten. Toi Varejao nauratti tuolla ku muistaa vaan sen Dwayne Waden donkin alkukaudesta ja floppaamisen.
LBJ on mvp, tuskin tästä ketään rupee oikeasti väittelemään?
 
Viestejä
68
Vs: NBA Awards 2010

Parhaan valmentajan valinta on tosiaan tässä vaiheessa kautta vielä vaikeaa. Itse antaisin ääneni Scott Brooksille (Thunder). Toisaalta esim. Bucksit (Scott Skiles) ovat pelanneet tällä kaudella selvästi ennakoitua paremmin. Jazzin Jerry Sloan ja Nuggetsien George Karl ovat varmasti vahvoja ehdokkaita... Eikä pidä unohtaa myöskään Blazersien Nate McMillania, joka on pitänyt joukkuettaan pinnalla sen jatkuvista loukkaantumisista huolimatta.
 
Viestejä
1 233
Vs: NBA Awards 2010

crrc sanoi:
Jos Dwight voittaa tänkin kauden rb ja blokeissa niin on kyllä ihme jos ei voittaisi, kumminkaan tätä ei ole ketään tehnyt kahta kautta peräkkäin(?). Statistiikkaa noissa kumminkin katotaan eniten. Toi Varejao nauratti tuolla ku muistaa vaan sen Dwayne Waden donkin alkukaudesta ja floppaamisen.
LBJ on mvp, tuskin tästä ketään rupee oikeasti väittelemään?

Kaikista naurettavinta on arvostella kaveri sen mukaan, että joka on donkannu sen naamalle. Varejao on liigan paras puolustaja pick'n rollissa isoista miehistä. Vai pitäskö Durantilta viedä kaikki kunnia hyvästä kaudesta kun Manu blokkas sen donkin?

Durant ois mun valinta MIP. Hypähdys hyvästä pelaajasta superstaraksi on aika vaikee askel.
 
Viestejä
463
Vs: NBA Awards 2010

Meikällä MIP ois Z-Bo, koska ennen kautta ajattelin että hänestä on vain haittaa.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: NBA Awards 2010

MVP: Steve Nash
Juu, tiedän ettei tuo taida olla edes todennäköistä, mutta itse uskon, toivon ja vaadin että näin kävisi. Loistava kausi, ja jos Suns onnistuu vielä nousemaan, niin mahdollisuudet olevat olemassa. Nash ainakin omasta mielestäni täyttäisi juuri tuon Arvokkaimman pelaajan tittelin, koska omalle joukkuelleen nash on lähes kaikki kaikessa.
(Tätä nyt ei tarvi turhan totisesti ottaa...)

DPOY: Shane Battier
Samoilla linjoilla Billin kanssa, itse olen pitänyt battieria jo pitkään NBA:n parhaimpana yksilöpuollustajana.

ROY: Tyreke Evans
Selvä homma, kun Griffin ei ole sotkemassa kuvioita. Jenningsistä tullut 55pts pelin jälkeen yleinen vitsi, eikä Currykään ole Evansin vauhdissa pysymään.

MIP: Kevin Durant
Kaippa se superstarksi nousu(ja HORSE:n voitto 8] ) olisi valintaperuste...
 
Viestejä
232
Vs: NBA Awards 2010

Durant ois mun valinta MIP. Hypähdys hyvästä pelaajasta superstaraksi on aika vaikee askel.
Durant oli viime vuonnakin MIP-keskusteluissa mukana perusteilla, että hyppy kovasta tulokkaasta tähdeksi on vaikea askel. Parhaimmassa tapauksessa Durant olisi voinut voittaa kehittyneimmän pelaajan -palkinnon kahdesti putkeen. Tämmöisestä tapauksesta en ole kuullut sitten Roope Mäkelän, joka veti SM-koriksessa kyseisen palkinnon nimiinsä peräkkäisinä vuosina 1994 ja 1995.

Jotenkin on vaikea uskoa, että puhun kahdessa peräkkäisessä virkkeessä ensin Kevin Durantista ja sitten Roope Mäkelästä.

.C. sanoi:
Jenningsistä tullut 55pts pelin jälkeen yleinen vitsi...
Mää en tiedä sun käsitystä yleisestä vitsistä, mutta mun kirjoissa se ei ole ainakaan Brandon Jennings. Selasin ihan varmuuden vuoksi vanhan Kilon poliisin ja Rakastuneen ranskanperunan, mutta ei niistä löytynyt yhtään mainintaa Brandon Jenningsistä.

.C. sanoi:
...eikä Currykään ole Evansin vauhdissa pysymään.
Nythän on kyse siitä, että pysyykö Evans Curryn perässä. Stephenin tilastot helmikuulta on aika hemmetin vakuuttavat 21/5.4/7.6.

Kaikesta huolimatta, Tyreke Evans on lähes sataprosenttisen varma ROY. Samanlaisia tulokasvuosia ei näe kovinkaan usein.
 
Viestejä
1 177
Vs: NBA Awards 2010

Karismaattinen Donner sanoi:
Minä (eli siis nimeni on "ketään"?) ainakin vääräleukana alkaisin helposti väittelemään tästä. Durant on samanlainen uhka LeBronin MVP:lle kuin Wade viime vuonna: realistinen, mutta hyvin epätodennäköinen. Zombiet on kuitenkin noussut paskakasasta playoff-joukkueeksi. Durantilla on myös ihan vakuuttava putki peleissä, joissa hän on skorannut vähintään 25 pistettä.

Jamesin +8 syöttöä per peli ja runkosarjan voitto takaavat Mvp:n
 
Viestejä
59
Vs: NBA Awards 2010

.C. sanoi:
MVP: Steve Nash
Nash ainakin omasta mielestäni täyttäisi juuri tuon Arvokkaimman pelaajan tittelin, koska omalle joukkuelleen nash on lähes kaikki kaikessa.
Eikös Suns juuri suunnilleen viikko sitten katkaissut Oklahoman 9 pelin mittaisen voittoputken ilman Nashia?
Joo tiedän, se nyt oli yksi peli, mutta on nyt James ja Durant joukkueilleen paljon tärkeämpiä kuin Nash.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: NBA Awards 2010

Karismaattinen Donner sanoi:
Mää en tiedä sun käsitystä yleisestä vitsistä, mutta mun kirjoissa se ei ole ainakaan Brandon Jennings. Selasin ihan varmuuden vuoksi vanhan Kilon poliisin ja Rakastuneen ranskanperunan, mutta ei niistä löytynyt yhtään mainintaa Brandon Jenningsistä.
Nythän on kyse siitä, että pysyykö Evans Curryn perässä. Stephenin tilastot helmikuulta on aika hemmetin vakuuttavat 21/5.4/7.6.

Kaikesta huolimatta, Tyreke Evans on lähes sataprosenttisen varma ROY. Samanlaisia tulokasvuosia ei näe kovinkaan usein.
Eli Jennings 36.9% FG Olisi aikasen nolo valinta ROY:ksi, eli siltä näkökantilta tuon tekstin kirjoitin, toki hyvä rookie, mutta se 55pts pelin jälkeinen Jennings=ROY hehkutus...
Ja Curry ei ikimailmassa pystyisi ottamaan joukkueessaan samanlaista johtajan roolia, minkä evans on tehnyt. Vaikka Curry pisteitä tekisi ja muutenkin statsit osuisi kohdalleen, niin jos ei laita loppu kaudesta 55/15.5/25.5 niin eiköhän Evansille se pysti lähde.
 

Koripalloanalyytikko #1

Vs: NBA Awards 2010

Case for LeBron James:

- Ylivertaisesti parhaat tilastot koko liigassa? check

- Joukkueensa kiistattomasti tärkein pelaaja, jota ilman joukkue olisi selkeästi heikompi? check

- Liigan paras voittoprosentti? check

- Liigan paras pelaaja? check

- Yksi liigan parhaista puolustajista, oman joukkueensa paras puolustaja? check

Case closed.
 
Viestejä
1 511
Vs: NBA Awards 2010

Kaikesta muusta olen samaa mieltä paitsi tuo defense. Vaikka Lebron blockaileekin hienosti välillä niin ei se silti ole mahtava puolustaja. Varejao on parempi puolustaja Cavsissä kuin Bron. Lebron vain roamaa. 1,7 virhettä per peli ei kerro että puolustaisi kovinkaan intensiivisesti pelin aikana.
 

Koripalloanalyytikko #1

Vs: NBA Awards 2010

Varejaolle maksetaan isot rahat siitä, että puolustaa 100% lasissa koko pelin ajan. LeBron hoitaa kyllä ruutunsa, mutta hänellä on vastuullaan paljon muutakin, joten priorisointia on tehtävä. Sama se on muillakin supertähdillä, tosin osa ei osaa puolustaa edes halutessaan. Fakta on kuitenkin se, että LeBronin vastuulla on voittoa ratkottaessa yleensä se vastustajan paras pelaaja ja kyllähän tasoltaan on Varejao ja muita joukkueen pelaajia parempi puolustaja. Kyllä sanoisin, että LeBron kuuluu NBA:n parhaisiin puolustajiin, se vaan ei ole hänen päätehtävänsä. Siitä toki Mike Brownille hatunnosto, että on tehnyt joukkueesta hyvän puolustavan joukkueen, antaa LeBronille mahdollisuuden keskittää energiansa muuhunkin toimintaan.
 
Viestejä
24
Vs: NBA Awards 2010

Saanen vielä kerran palata tapaukseen Brandon Jennings.

Yleinen vitsi? Ehei.

Jenningsiä arvioidessa tulee huomioida montakin seikkaa. Hänen uraansa ovat vaikuttaneet -- positiivisesti tai negatiivisesti -- esimerkiksi Italiassa pelaaminen ja eurooppalaiseen koripallokulttuuriin sopeutuminen, joka oli nuorehkolle pojalle varmasti haastavaa. Eurooppa-reissun jälkeen hänen tuli taas sopeutua NBA:n uudenlaiseen pelityyliin sekä median ja fanien suunnalta huokuvaan huomioon.

Jennings myös pelaa -- toisin kuten Evans ja Curry -- ilman mainittavaa aisaparia takakentällä ja joutuu tämän takia kantamaan suurempaa vastuuta joukkueen hyökkäyspelistä. Milwaukeen oletetaan kuitenkin saavuttavan edes jonkunlaista menestystä, kun taas Evans ja Curry saavat pelata ikään kuin ilman organisaation "painostusta".

Sanoisin myös, että Jennings on tavallaan pakotettu pelaamaan pointtia, enkä osittain ymmärrä miksi. Jennings on nimittäin parhaimmillaan, kun joku muu rakentaa hänelle heitto- tai haastopaikkoja ja ainakin itse näkisin Ridnour-Jennings -takakentän joukkueen menestyksen kannalta parhaana pelaajakompinaationa.

Tarkoitan siis sanoa, että Jenningsiä kritisoidaan usein ehkä liiankin rajusti. En itse todellakaan ole mikään Jennings-fani, mutta hän on kuitenkin vasta nuori pojankloppi, joka kehittyy ajan kanssa paremmaksi. Esimerkiksi muuan Steve Nash pelasi neljä ensimmäistä kauttaan noin seitsemän pisteen ja neljän syötön keskiarvoilla, mutta päätyi kuitenkin voittamaan MVP-palkinnon kahdesti1. -- vaikka varmasti joku neropatti ehti leimata myös hänet yleiseksi vitsiksi puolikkaan kauden jälkeen.

Eli ei, en leimaisi Jenningsiä yleiseksi vitsiksi -- ainakaan vielä. Kärsivällisyyttä.


1. Nash oli ehkä hieman kaukaa haettu vertaus, sillä Jenningsistä ei todellakaan tule kehittymään Steven kaltaista pelaajaa -- tuskin ihmistäkään. Häntä voisi verrata mielummin esimerkiksi Jason Terryyn, joka omaa samanlaista nopeutta ja heittotaitoa kuin Jennings, tai Jamal Crawfordiin, joka on hieman saman tyyppinen combo-guard kuin BJ. Suosittelen myös tarkastelemaan Jenningsin tilastoja kuluvalta kaudelta sekä Crawfordin tilastoja kaudelta 2003-2004, jolloin hän pelasi kuta-kuinkin yhtä paljon minuutteja kuin Jennings nykypäivänä. Yllättävän identtisiä keskiarvoja sekä heittotarkkuuksia.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: NBA Awards 2010

Bill sanoi:
Saanen vielä kerran palata tapaukseen Brandon Jennings.

Yleinen vitsi? Ehei.

Jenningsiä arvioidessa tulee huomioida montakin seikkaa. Hänen uraansa ovat vaikuttaneet -- positiivisesti tai negatiivisesti -- esimerkiksi Italiassa pelaaminen ja eurooppalaiseen koripallokulttuuriin sopeutuminen, joka oli nuorehkolle pojalle varmasti haastavaa. Eurooppa-reissun jälkeen hänen tuli taas sopeutua NBA:n uudenlaiseen pelityyliin sekä median ja fanien suunnalta huokuvaan huomioon.

Jennings myös pelaa -- toisin kuten Evans ja Curry -- ilman mainittavaa aisaparia takakentällä ja joutuu tämän takia kantamaan suurempaa vastuuta joukkueen hyökkäyspelistä. Milwaukeen oletetaan kuitenkin saavuttavan edes jonkunlaista menestystä, kun taas Evans ja Curry saavat pelata ikään kuin ilman organisaation "painostusta".

Sanoisin myös, että Jennings on tavallaan pakotettu pelaamaan pointtia, enkä osittain ymmärrä miksi. Jennings on nimittäin parhaimmillaan, kun joku muu rakentaa hänelle heitto- tai haastopaikkoja ja ainakin itse näkisin Ridnour-Jennings -takakentän joukkueen menestyksen kannalta parhaana pelaajakompinaationa.

Tarkoitan siis sanoa, että Jenningsiä kritisoidaan usein ehkä liiankin rajusti. En itse todellakaan ole mikään Jennings-fani, mutta hän on kuitenkin vasta nuori pojankloppi, joka kehittyy ajan kanssa paremmaksi. Esimerkiksi muuan Steve Nash pelasi neljä ensimmäistä kauttaan noin seitsemän pisteen ja neljän syötön keskiarvoilla, mutta päätyi kuitenkin voittamaan MVP-palkinnon kahdesti1. -- vaikka varmasti joku neropatti ehti leimata myös hänet yleiseksi vitsiksi puolikkaan kauden jälkeen.

Eli ei, en leimaisi Jenningsiä yleiseksi vitsiksi -- ainakaan vielä. Kärsivällisyyttä.


1. Nash oli ehkä hieman kaukaa haettu vertaus, sillä Jenningsistä ei todellakaan tule kehittymään Steven kaltaista pelaajaa -- tuskin ihmistäkään. Häntä voisi verrata mielummin esimerkiksi Jason Terryyn, joka omaa samanlaista nopeutta ja heittotaitoa kuin Jennings, tai Jamal Crawfordiin, joka on hieman saman tyyppinen combo-guard kuin BJ. Suosittelen myös tarkastelemaan Jenningsin tilastoja kuluvalta kaudelta sekä Crawfordin tilastoja kaudelta 2003-2004, jolloin hän pelasi kuta-kuinkin yhtä paljon minuutteja kuin Jennings nykypäivänä. Yllättävän identtisiä keskiarvoja sekä heittotarkkuuksia.
Tarkoitin, kuten jo edellisessä viestissäni mainitsin tuota 55pts pelin jälkeistä Jennings voittaa ROY:n hypetystä, eli taitava rookie, mutta ei mitään mahdollisuuksia ROY palkintoon. Aiheen nimihän on NBA Awards, joten toivon että nyt ymmärrät pointtini. Tarkoitukseni ei siis ollut haukkua yms. Jenningsiä vaan tarkastella hänen mahdollisuuksiaan voitta Rookie of the Year palkinto, joita ei siis ole. Tosin yleisesti ajateltuna Jennings heittää ehkä hieman liian paljon: Viimeiset kolme peliä... 4-11, 6-18, 4-11 FG-A. Tuo noin 10-15 heittoa per peli jos ei ole liekeissä lienee sopiva, alku kaudesta tuli sellaisia 20-25 heittoa surkeilla prosenteilla, joten pelaa nyt jo selkeästi järkevämmin, mutta ROY menee kaksinkamppailuksi Curry vs Evans.
 
Viestejä
463
Vs: NBA Awards 2010

Bill sanoi:
Jennings myös pelaa -- toisin kuten Evans ja Curry -- ilman mainittavaa aisaparia takakentällä ja joutuu tämän takia kantamaan suurempaa vastuuta joukkueen hyökkäyspelistä. Milwaukeen oletetaan kuitenkin saavuttavan edes jonkunlaista menestystä, kun taas Evans ja Curry saavat pelata ikään kuin ilman organisaation "painostusta".

ROY palkintoa jakaessa tuntuu ettei sillä ole merkitystä minkälainen joukkuemenestys on vaan minkälaiset statsit. Mikä on minusta väärin. Tosin ROY IMO is Evans tai riippuu kuinka Currylta menee loppukausi. Tosin Warriorsissa tekee helposti hyvät statsit ja Evans on joukkueensa paras pelaaja toisin kuin Curry.
 
Viestejä
24
Vs: NBA Awards 2010

dentseli sanoi:
ROY palkintoa jakaessa tuntuu ettei sillä ole merkitystä minkälainen joukkuemenestys on vaan minkälaiset statsit. Mikä on minusta väärin.

Eikö viime vuoden ROY valittu juuri joukkueen menestyksen pohjalta, kun Rose ja Mayo esiintyivät lähes yhtä vakuuttavasti, niin pelikentillä kuin tilastosivustoillakin? Rose oli johdattanut -- tietenkin yhdessä Ben Gordonin kanssa -- Chicagon pudotuspeleihin, mutta OJ:n Grizzlies keikkui edelleen sarjataulukon häntäpäässä. Tälläinen muistikuva ainakin itselläni on.

Aiheeseen liittyen, löysin basketball-referencestä tilastokategorian, joka kuvaa pelaajan kontribuutiota joukkueensa menestykseen -- jollain tapaa.

http://www.basketball-reference.com/about/ws.html

"Win Shares". Melko monimutkainen laskukaava, ainakin meikäläisen silmään. Kai tuotakin voi jollain tapaa soveltaa ROY:tä valittaessa, kun juuri tilastojen pohjalta kyseinen palkinto jaetaan, eikö?
 
Viestejä
99
Vs: NBA Awards 2010

Muuta en tiedä, mutta Andray Blatche on Most Improved Player.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös