Koripallo.com

BC Nokia 2023-24 - Harjuniitty ilman Majuria

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 625
Tällä kertaa hehkutamme itse, kun tuli sen verran mainio Greg Gibsonin haastattelu kasaan.

Gibson kertoo haastattelussamme mielipiteitään Katajan Richaud Packista, tästä suosikkijoukkueestaan, lähes neljännesvuosisadastaan Suomessa ja lojaalisuudestaan.

 
Viestejä
58
Mikähän tämän Murphyn tilanne on , onko ollut pelipaikalla mukana vai missä menee , ei ollut varmaan iha pikku loukki
 
Viestejä
47
Tää on hieno hetki. Uskomaton fiilis!
Muutama pointti kaudesta tähän asti:

-Alkusarjat upeeta liitoa. Onneksi rämpiminen ajoittui jatkosarjaan. Huono jaksokin täytyy kaudessa olla henkisen kasvun takia, jos ei aivan ylivoimainen joukkue ole.
-Kouvot-sarja oli yllättävän helppo, esim. Peltonen yllätti Gipin pitelyssä.
-Nokia lähti hentoisena ennakkosuosikkina pleijareihin Katajaa vastaan. Sarja olisi ehkä ollut nopeammin ohi, jos Lufile ja Pöllä olisivat pelanneet. Nokia ei tuonut mitään uutta sarjaan, mutta olisi pärjännyt tasaisuudellaan. Kataja yllätti, toki tahattomasti, jättien puuttuessa siirtymällä small balliin. Nokian onneksi yllätysmomentti oli jo puolessa välissä sarjaa, joten vikassa pelissä - itse asiassa viimeisellä hetkellä - pystyttiin kampeamaan itsemme ylös. Sairaan hienoa!!!

Koripalloliittoon terveisiä, että fanittaminen on tehty aika haastavaksi: talvella kerkesi unohtamaan koko lajin, kun pelejä niin harvakseltaan. Nyt taas työ- ja perhe-elämä kärsii, kun pelejä joka toinen päivä. Rahatkin loppuu. No, ehkä mä pystyn venymään, jos vain pelaajien paikat kestäisi…
 
Viestejä
12
Basketin pelilistan mukaan Koripalloliitossa ei vieläkään tiedetä missä BC Nokia pelaa finaaleissa kotipelinsä: (TBA)
No finaalithan alkavat vasta ylihuomenna....
 
Viestejä
47
Tiukkaa keskustelua finaalien palipaikoista.
Samaa mieltä Pirhosen kanssa: ei tehdä tästä nyt ongelmaa. Väistövuosi ei ole Bc Nokian vika ja Harjuniitty on kuitenkin osoittautunut ihan ok saliksi. Ja kuten sanottu, Nokialtahan ne lipputulot jäävät saamatta.

Kotisalia puoltavia syitä on muitakin:
-Nokialaiset ovat kotikaupungilleen uskollisia ja tuskin lähtisivät mihinkään Tampereelle, suurimpia faneja lukuunottamatta.
-Gulls-faneja ei tule paikalle kuin korkeintaan bussillinen. Muista kaupungeista korisniiloja muutama kourallinen.
-Tunnelma helposti latistuu, jos pelataan jossakin Hakametsässä. Aikoinaan Pyrintö-Kouvot finaalissa oli courtsidellakin todella aneemista, vaikka väkeä olikin.

Sitä paitsi tässä ei ole nyt aikaa ruveta vänkäämään. Siitä vasta kolhu Koripalloliiton kupuun tuleekin, jos finaalit jäävät pelaamatta :oops:
 
Viestejä
2 391
Kotisalia puoltavia syitä on muitakin:
-Nokialaiset ovat kotikaupungilleen uskollisia ja tuskin lähtisivät mihinkään Tampereelle, suurimpia faneja lukuunottamatta.
Kun kannattamansa seura pelaa ensi kertaa finaaleissa ja nämä fantastiset pleijarit ja kausi alla, sellaisia ihmisiä jotka jostain uskonnollisista syistä eivät lähtisi Tampereelle katsomaan, itse veikkaan olevan <5.

Sitä paitsi tässä ei ole nyt aikaa ruveta vänkäämään. Siitä vasta kolhu Koripalloliiton kupuun tuleekin, jos finaalit jäävät pelaamatta :oops:
Aikaahan on ollut suurinpiirtein vuodenvaihteesta lähtien, ja siitä alkaen Westerholm on Pirhoselle pirautellut ja muita vaihtoehtoja selvittänyt.
 
Viestejä
368
Nokian seurajohdon kanssa tuntuu olevan mahdotonta neuvotella yhtään mistään. Vai mitenkä se Kouvojen ja nokian toissakauden siirretty ottelu päättyikään..?
 
Viestejä
38
Itse saattaisin tällaisena yleiskoripallofanina lähteä finaaleja katsomaan, jopa ihan toiselle paikkakunnalle. Mutta jos lippujen saamisesta tulee vaikeampaa kuin Coldplayn keikalle, jää näkemättä. Katsellaan sitten telkusta. Olen liiton kannalla siinä, että finaaleja ei voi rakennella pelkästään oman seuran faneille. Koskee molempia paikkakuntia. Tuskin lippuja saa Kisahalliinkaan kätevästi, jos ei ole mahdollista roikkua netissä juuri sillä kellonlyönnillä kun myynti aukeaa.
 
Viestejä
484
Tuskin lippuja saa Kisahalliinkaan kätevästi, jos ei ole mahdollista roikkua netissä juuri sillä kellonlyönnillä kun myynti aukeaa.
Näyttäisi olevan vielä hyvin lippuja vaikka myynti aukesi tänään klo 12. Tosin sellainen kikka tuossa on tehty että välieristä halvin istumapaikkalippu on noussut 23€ -> 44€.

Mutta laittakaa Kataja finaaliin jos Nokian puuhastelusta ei tule mitään.
 
Viestejä
520
Tesomahan nyt on sellain Nokian enklaavi muutenkin, miksei se käynyt?

Toisaalta ymmärrän kyllä, kotisali on kotisali. Olihan Korihaillekin jo hellävaroen ilmoitettu, että Poharissahan ei muuten sitten pelata jos finaaleihin selviydytte. Poharissa kyse oli siitä, että sille 1200 ihmiselle ei ole enää olemassa tarvittavaa hätäpoistumista uuden hallin rakennustyömaan johdosta. Kisiksellä mennään eri rattailla.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 625

Nokialle kasattu joukkue on varmasti erityislaatuinen, mutta vaikka kuinka pelaajahankinnat ovatkin osuneet nappiin, niin taitojen kuin asenteen puolesta, on Greg Gibson se tekijä, joka on tuon työnteon ja peliasenteen ja –ilmeen saanut kaivettua ulos ryhmästä.

Seurahistorian ensimmäinen finaalipaikka on massiivinen sulka valmentajan hattuun, mutta mestaruus tekisi miehestä ikuisesti legendan Nokialla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös