Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

L.S

Viestejä
847
Et selvästi luota finisherin kykyyn luotsata kakkos optiona joukkue luvattuun maahan, ja ymmärrän, eihän kaveri ole vielä pelannut ensimmäistä peliään pof/play in ja se voi tietty pelottaa siinä tilan raivaamisessa. Kuitenkin uskon että ikä/koko ja näytöt runkosarjassa 2kauden aikana menee over 5.5...

Kysehän ei missään määrin ole siitä mihin ite luotan, vaan siitä mihin uskon NBA:n GM:mien luottavan. Toi 5.5 oli sellanen nopea heitto, mutta käyään nyt asiakeskustelun nimissä oma lista läpi. Näihin ei ole varsinaisesti ihan hirveesti ees huomioitu sitä, miten dramaattisia liikkeitä sen maxin raivaaminen vaatis.

Ehdottomat eit: Denver, Boston, Phoenix, Lakers, Clippers, Orlando, Cleveland, Houston, Indiana, Portland, Toronto, NYK,

Tavallaan ehkä, mutta kuitenkin ei: Milwaukee, Chicago, GSW, New Orleans, Detroit, Minnesota, OKC, Houston, Miami

Kuka tietää mitä nämä joukkueet tekevät: Atlanta, Charlotte, Washington

Jossain määrin mahollista: Brooklyn, Spurs, Sacramento, Philadelphia, Dallas
 
Viestejä
2 403
Ei Jatsin tulevaisuuden toiveiden kannalta hyvä juttu, että sekä Cavs että Twolves jatkoon ekalta rundilta - Minnesota toki näyttävästi. Se varmaan oletuskin olisi, mutta varausvuorot olisivat nousseet arvossaan, jos toinen tai molemmat olisikin romahtanut kunnolla.
 
Viestejä
133
Kymppi pick Jazzille :D Kaiken ton vitun sählingin jälkeen. Hawksille #1 ja Rocketsille #2 hohhohhohoh... Jazz ei ole koskaan loikannut omalla pickillään ylös arvonnassa, siis koskaan.
 
Viestejä
425
Kymppi pick Jazzille :D Kaiken ton vitun sählingin jälkeen. Hawksille #1 ja Rocketsille #2 hohhohhohoh...

Lottery on kehitetty pelkästään siksi, että runkosarjan ottelut pysyisivät mahdollisimman kilpailullisina kauden loppuun asti, kun seurojen ei ole järkeä tahallaan hävitä otteluita.

Jos Wemby esimerkiksi olisi ollut mukana draftissa tänä vuonna, hänet saadakseen olisi pitänyt sijoittua runkosarjassa vasta kymmenenneksi huonoimmaksi – minkä llisäksi olisi voinut päästä idän puolella play-inneihin, ja niistä olisi voinut tietysti edetä playoffeihinkin. Oman joukkueen tarkoituksellinen huonontaminen ei takaa kenellekään mitään.

Monen vuoden aikajänteellä todennäköisyydet lotteryssa ovat tietenkin täyttä tavaraa, mutta mitä niillä varsinaisesti tekee, kun yhden yksittäisen vuoden osalta todennäköisyyksillä ei ole mitään merkitystä. Siitä tämän vuoden arpajaiset oli hyvä muistutus. Ja se todellinen lottohan on vasta edessä, kun seurat alkavat tehdä draftissa valintojaan.
 
Viestejä
425
Jos tämä tapahtui liittyisin Tykon cheerleaderiksi Aingen osalta.

... ristiriitaiset tunteet. En halua Bronnya Utahiin (jos se on Markkasen joukkue tulevaisuudessa), toisaalta mahdollisuus saada ensimmäisen kerran elämässä ikioma cheerleader ajatuksena kutkuttaa, ja Aingen vastaisessa rintamassa meillä on hyvin tilaa... vielä toiselle hyvän koripallon ystävälle.

Soppaa sekoittaa vielä entisestään se, etten usko että Bronny on edes Lebukan poika. Ne on niin eri näköisiä. Oli Lebron Bronnyn biologinen isä tai ei, niin täytyy sanoa, että en yhtään kadehdi tilannetta, missä nuori mies yrittää rakentaa korisuraansa Lebron Jamesin varjossa, se on niin valtava varjo, ei sieltä voi kukaan löytää tietään ulos. Jos itse olisin Lebronin (otto)lapsi, olisin varmaan alkanut mieluummin vaikka... öh tuota miekkailemaan tai kilpapurjehtimaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös