Koripallo.com

Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Mikä on LeBron Jamesin joukkue ensi kaudella ?


  • Äänestäjiä
    87
  • Poll closed .

Koripalloanalyytikko #1

Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

ONEFORALL sanoi:
Miten voit sanoa Lakersin ja Bostonin faneja bandwagonereiks kun ite vaihdoit Cavsin Miami Heattiin samalla sekunnilla kun Lebron kertoi päätöksensä. hahah ei saatana.

En kannata joukkueita, vaan seuraan tiettyjä pelaajia. Michael Jordan, Grant Hill, Jason Williams ja LeBron James ovat olleet listallani. Heidän aikanaan olen seurannut tiiviisti Chicago Bullsia, Detroit Pistonsia, Washington Wizardsia, Memphis Grizzliesiä, Sacramento Kingsejä, Miami Heatia, Cleveland Cavaliersia ja nyt taas uudelleen Miami Heatia...ehkä.

Enkä ole siis vielä ilmoittanut päätöksestäni aionko jatkaa LeBron Jamesin seuraamista ensi kaudella, tämä päätös oli pettymys minullekin.. Tulen pitämään koripallo.comissa tiedotustilaisuuden tästä lähiaikoina otsikon "Da Päätös" alla. Ainakin John Wall kamppailee mahdollisuudesta päästä seurantaani.
 

Koripalloanalyytikko #1

Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Huvittaa miten ESPN:n "analyytikot" jaksavat jauhaa miten Miami ei ole valmis mestaruustaisteluun vielä ensi kaudella. Jos Piercen, KG:n ja Allenin kaltaiset semitähdet pystyvät siihen heti ekalla kaudellaan, niin tämä kolmikko menee finaaliin HELPOSTI.
 
Viestejä
1 511
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Realcavsfans.comissa ja muissa foorumeissa näköjään osa Cavs faneista muuttuikin Lakers faneiksi. Aika jännää.
If Lakers - Heat finals. I would actually root for the Lakers. Unbelievable.
I've become a huge Kobe fan.

Go Lakers!
I never thought i will say this but.... Lets go Lakers
Can't believe I'm saying it. But let's go Lakers!

Tämä on oikeestaan Kobelle hyväksi. Lisää faneja ja jos Lakers voittaa Miamin se olisi parempaa kuin mitään mitä Jordan ja Bulls ikinä voitti.

ja analyytikolle. Bostonilla oli joukkue alla. Ja pelaajat sopi hyvin yhteen. KG puolustus, Pierce slashaystä ja muutenkin hyvää hyökkäystä ja Ray Ray heittämistä.

Eihän tässä enää malta ees mennä nukkumaan. Realcavsfans on niin mahtavaa
They were right all along, he's no Kobe, he's no Jordan. My apologies too all the Kobe fans I ever dissed, you guys were right

Ainoo mitä pelkään miamia vastaan on vaparit. Lebron ja Wade voi oikein vuorotella siellä

Ja jos Lebronin menettäminen ei olisi ollut tarpeeksi kamalaa Clevelandille he taisivat menettää myös Brian Windhorstin. Ens kaudella coveroi Heattia.
 
Viestejä
1 511
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Open Letter to Fans from Cavaliers Majority Owner Dan Gilbert
Print RSS Cavs Insider Discuss
Dear Cleveland, All Of Northeast Ohio and Cleveland Cavaliers Supporters Wherever You May Be Tonight;

As you now know, our former hero, who grew up in the very region that he deserted this evening, is no longer a Cleveland Cavalier.

This was announced with a several day, narcissistic, self-promotional build-up culminating with a national TV special of his "decision" unlike anything ever "witnessed" in the history of sports and probably the history of entertainment.

Clearly, this is bitterly disappointing to all of us.

The good news is that the ownership team and the rest of the hard-working, loyal, and driven staff over here at your hometown Cavaliers have not betrayed you nor NEVER will betray you.

There is so much more to tell you about the events of the recent past and our more than exciting future. Over the next several days and weeks, we will be communicating much of that to you.

You simply don't deserve this kind of cowardly betrayal.

You have given so much and deserve so much more.

In the meantime, I want to make one statement to you tonight:

"I PERSONALLY GUARANTEE THAT THE CLEVELAND CAVALIERS WILL WIN AN NBA CHAMPIONSHIP BEFORE THE SELF-TITLED FORMER ‘KING’ WINS ONE"

You can take it to the bank.

If you thought we were motivated before tonight to bring the hardware to Cleveland, I can tell you that this shameful display of selfishness and betrayal by one of our very own has shifted our "motivation" to previously unknown and previously never experienced levels.
 
Viestejä
1 063
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Ensi vuoden Cavs-Miami pelistä odotettavissa Luis Figon-Barcelonaan paluu pelin kaltaista näytöstä? Asia minkä minäkin haluan todistaa.
 
Viestejä
1 233
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Beasley sai lähteä CAP tilan edestä pois. Nyt Heatilla on varaa palkata myös MIller joukkueeseen, mutta noi rahat ois kyllä pitäny käyttää sentterin hommaamiseen jos haluaa pitää Boshin pelikykyisenä kaudella

Minnesota ja NY tehneet hyviä kauppoja. Tota lausetta ei ihan vähään aikaan ole tarvinnu suusta päästää
 
Viestejä
16 284
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Hyvää tekstiä Gilbertiltä ja Gene Wojciechowskilta: http://sports.espn.go.com/espn/columns/story?columnist=wojciechowski_gene&page=wojciechowski/100708&sportCat=nba

Enpä jaksa millään uskoa, että tuo Heatin poppoo voittaa ainakaan tulevalla kahdella kaudella mestaruutta. Kuten Jon Barry sanoi, pitää löytää about 9 jätkää minisoppareilla porukkaan, jotka alistuvat tekemään työtä yhteisen hyvän eteen. Ei ole helppo homma, vaikka Beasleyn lähtö toi lisää cap spacea. En epäile yhtään Boshin ja Waden työmoraalia, Lebukan kylläkin. Ja siitähä, kuten Dan Gilbert sanoi, näyttöä. Wade kuitenkin pitänee "paketin" kasassa. Katsotaan, mihin se riittää.
 
Viestejä
7 533
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Tämä on loppujen lopuksi paras vitsi tässä sirkuksessa:

[quote author="http://twitter.com/PDcavsinsider/status/18080891144"]LeBron just made his first God reference in the last seven years of interviews I've listened to.[/quote]

No ei, kaipa Amerikassa on pakko pelata toi "Jumala"-korttikin, kun yritetään pelastaa omat kasvot televisiossa.
 
Viestejä
943
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Tassa pari sanaa Jamesista ja free agencysta blogistani: http://yliopistokoris.blogspot.com/2010/07/lebron-james-ja-nban-free-agency.html

Lebron James ja NBA:n free agency
Tama nyt ei kuulu mitenkaan taman palstan perusaiheeseen, NCAA korikseen, tai edes sita sivuaviin asioihin kuten NBA draftiin, mutta en malta olla kirjoittamatta paria rivia taman hetken kuumimmasta koripalloaiheesta. NBA:n free agent "kausi" kay kuumimmillaan ja Lebron James valitsi juuri uudeksi joukkueekseen - Chris Boshin ja Dwayne Waden tavoin - Miami Heatin.

Mina en nae periaatteellisella tasolla mitaan vikaa NBA:n heinakuisessa free agent villityksessa. Free agency on tarkea. Se antaa amerikkalaiselle ammattikoripalloilijalle mahdollisuuden valita tyonantajansa itse - asia joka lahes kaikkien muiden ammattien harjoittajille on itsestaanselvyys.

En myoskaan kritisoi mediahuumaa tai Jamesin tunnin pituista joukkueen valinta tv spektaakkelia (jota en tosin katsonut). Ollaanpas nyt rehellisia. Nyt on off season, drafti meni ja kesaliigat jaksavat kiinnostaa vain harvoja. On mielestani hauskaa etta NBA:ssa tapahtuu myos heinakuussa ja minusta on mielenkiintoista nahda minka joukkueen kukakin pelaaja valitsee. Internet mahdollistaa huhujen levittamisen ja spekuloinnin. Mainiota! TV lahetys oli ilmeisesti surkea, mutta on asia erikseen oliko itse ohjelma hyvin vai huonosti toteutettu. Periaatteellisella tasolla ei asian ilmoittaminen kyseisella tavalla ole vaarin. NBA on viihdetta ja free agency on viihdyttavaa. Ironista tassa ilmiossa on vain se, etta ne ovat journalistit jotka pitavat metelia tasta hullunmyllysta, ja kaytannossa tekevat uutisia silla etta haluavat kertoa miten alytonta tama uutisointi on.

Mita tulee Jamesin joukkuevalintaan, tietysti Cavaliersin faneja tulee saaliksi ja megatahden siirtyminen joukkueesta pois on ikavaa. Mutta nyt taytyy muistaa mika pelin henki NBA:ssa on. Pelaajat on alunperin jaettu joukkueisiin lottopalloilla. Onko se siis vaarin, etta et halua pysya ikuisesti siela mihin sinut lahetettiin arvalla? James pelasi Clevelandissa seitseman kautta. Se on pitka aika saman tyonantajan leivissa. Kuten olen aiemminkin tassa blogissa saarnannut, koko draftaus-jarjestelma on mielestani absurdi, ja free agency on kummaa kaytantoa myohemmin kombensoiva ilmio.

Kun missa tahansa muussa ammatissa tyopaikan vaihto on hyvaksyttavaa, miksei se ole sita urheilussa? Tietysti fanien takia. Ei urheilijaa voi verrata mihin tahansa muuhun ammattikuntaan silla urheilijan tekemisista on kiinnostunut niin moni ja hanen menestyksensa vaikuttaa suuresti niin monen muun ihmisen elamaan. Kiihkeimmat fanit elavat lajilleen ja mita urheilija tekee on tarkeaa. Tiedan milta tuntuu menettaa suosikkipelaaja omasta joukkueesta (en ole vielakaan taysin toipunut Shaquille O'Nealin lahdosta Los Angelesista - han tosin siirtyi hieman eri syista kuin James ja oma vihani kaantyi joukkuetta, ei pelaajaa kohtaan). En kuitenkaan nae Jamesin olleen mitaan velkaa Clevelandille vaikka han nyt lahialueilta sattuukin olemaan kotoisin ja odotan innolla nakevani hanet Heatin paidassa Waden ja Boshin rinnalla.
 
Viestejä
7 533
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Tästä "NBA-pelaajat eivät saa itse valita työnantajaansa"-problematiikasta on keskusteltu joskus aiemminkin.

Oma näkemykseni aiheeseen on, että NBA-pelaajien todellinen työnantaja ei ole heidän edustamansa seura, vaan liiga kokonaisuudessaan. Lotteryn ja erilaisten palkkakattoon liittyvien rajoitusten avulla NBA pyrkii pitämään tarjoamansa urheiluviihteen korkealaatuisena ja estämään lahjakkuuksien ylettömän kasaantumisen yksittäisiin joukkueisiin. Pienempien paikkakuntien joukkueilla, kun ei olisi vapailla markkinoilla juurikaan mahdollisuutta kilpailla esim. Miamin, New Yorkin ja Los Angelesin joukkueiden kanssa pelaajien rekrytoinnissa. Suurempien markkina-alueiden joukkueet jyräisivät pienemmät alleen, eikä "milwaukeeissa" ja "minnesotissa" olisi perusteltua ylläpitää joukkueita, joilla ei olisi mahdollisuuksia menestykseen.

Tasaamalla tilejä (sekä kuvainnollisesti että sananmukaisesti salary taxin avulla) NBA varmistaa koko maan kattavan liigan säilymisen ja pyrkii tarjoamaan potentiaalisen mahdollisuuden paikalliseen fanittamiseen mahdollisimman monille amerikkalaisille. Tässä ei tietenkään ole kyse mistään altruistisesta viihteen tarjoamisesta, vaan dollareiden haravoimisesta maksimaalisen suuruiselta alueelta.
 
Viestejä
943
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Hyva vastaus, kiitos! Mutta tasmennetaan. En kommentissani ottanut kantaa salary cappiin tai muhuinkaan tasaus-mekanismeihin kuin draftiin (olen tosin aiemmin saattanut niihinkin kommentoida) eika naiden ollessa olemassa mikaan seura pystyisi haalimaan riveihinsa yhtaan sen enempaa megatahtia kuin nytkaan. Draftin voisi poistaa aivan hyvin, samoin kuin ennalta maaratyt tulokaspalkat. Jos joukkueet saisivat tarjota tulokkaille mita mielivat ja katsovat jarkevaksi palkkakaton puitteissa, peli olisi aivan yhta reilua kuin nytkin. Jotkut seurat saattaisivat haukata kakkaa tarjomalla rookielle liian mehevia sopimuksia, mutta ei tilanne poikkeaisi mitenkaan nykyisesta free agent meniningista. NBA ikaraja, draft ja rookie-palkat ovat mielestani pelaajien kannalta - erityisesti nuorten ja lahjakkaimpien - epareiluja ja taysin perustelemattomissa jarkevasti.
 
Viestejä
7 533
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

jukkka sanoi:
NBA ikaraja, draft ja rookie-palkat ovat mielestani pelaajien kannalta - erityisesti nuorten ja lahjakkaimpien - epareiluja ja taysin perustelemattomissa jarkevasti.

NBA-tulokkaille asetetut ikärajoitukset ovat kädenojennus ja kompromissi NCAA:lle, joka toimii epävirallisena talenttihautomona NBA:lle. Pelaajien yliopistosuoritukset antavat NBA general managereille arvokasta informaatiota pelaajien tasosta, jotta GM:t eivät joutuisi heittelemään miljoonia dollareita pimeään aivan laput silmillä tai pelkkien high school -näyttöjen varassa. Tässä symbioosissa NCAA tahkoaa puolestaan kehittyvillä "ilmaisilla" lahjakkuuksilla satoja miljoonia. Joitain vuosia sitten tämä symbioottinen suhde oli kuitenkin vaarassa parhaiden high school -pelaajien skipatessa yliopistokoriksen kokonaan ja loikatessa suoraan NBA:han. Tällöin NCAA:n tarjoaman tuotteen kiinnostavuus oli luonnollisesti laskussa ja päädyttiin nykysysteemin, jossa "junnujen on pakko vetää kausi yliopistossa tai jossain ennen NBA:ta". Tällä järjestelyllä NCAA pääsee lypsämään parhaistakin pelaajista vuoden tienestit ja NBA GM:t saavat hieman lisäinfoa pelaajista ennen miljoonasopimuksia.

Draftin tarkoitus on hämmentää sarjataulukkoa pohjamudista kohti pintaa. En usko, että ilman draft-järjestelmää lahjakkaimmat nuoret pelaajat edes harkitsisivat sopimuksia "minnesotien" ja "clippersien" kanssa. Mieluummin sitten vähän pienemmällä sopimuksella näkyvämpiin jengeihin. (Tarkoitan nyt siis parhaita pelaajia, joilla on siis varaa valita.)

Tulokkaiden palkkataulukot ovat seurausta 90-luvun ikävästä kehityksestä, jossa korkeimmilla spoteilla varatut tulokkaat pystyivät kiristämään seuroiltaan aivan kohtuuttomia sopimuksia ilman mitään näyttöjä. Esim. Glenn Robinsonin 10-v. 68 miljoonan dollarin sopimus Milwaukeelta, joka oli käytännössä aseeton palkkaneuvotteluissa kiinnitettyään joukkueen tulevaisuuden Robinsoniin ekalla varauksellaan. Vastaavasti palkkataulukolla vältytään tulokkaiden palkkaneuvotteluista seuranneilta "hold out":eilta. Esim. Jimmy Jackson pelasi vain 28 matsia tulokaskaudellaan a) koska ei halunnut Dallasiin ja b) koska ei ollut tyytyväinen hänelle tarjottuun sopimukseen.

Tietenkään mikään järjestelmä ei ole täydellinen, mutta nuo ovat kaiketi perustelut nykyjärjestelmän takana. (Sori, jos tuli lauottua alentavia itsestäänselvyyksiä, mutta välillä on ihan hyvä laittaa paperille asioita ihan vaan omankin ajattelun selkiyttämiseksi.)

Oma nöyrä mielipiteeni on (jos se nyt ketään kiinnostaa): ikäraja ehdottomasti huono, draft aika hyvä (ja ennen kaikkea tosi viihdyttävä) ja palkkataulukko ehdottomasti hyvä.
 
Viestejä
943
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Naen hieman eri tavalla asian, mutta myonnan etta kyseessa on makuasia, enka vaita missaan nimessa etta olet väärässä.

Muistan hyvin Jacksonit ja Robinsonit. Danny Ferryn tapaus taas ehkä vielä paremmin kuin kaksi edellista kertoi draftin nurinkurisuudesta. Väitän, että rookie salary cap on epäreilu koska suurimmat huiput kuten Lebron James tulokkaana ja ehkä John Wall ensi kaudella, ovat automaattisesti palkkakuopassa uransa alun ajan verrattuna siihen mitä heillä tienataan. Kyllä järjettomien rookie sopimusten tarjoaminen loppuisi kun idioottimaisien sopimusten kanssa pari kertaa upottaisiin. Ja edelleen, miten tämä poikkeaa naurettavista free agenteille jaettavista sopimuksista?

Ikärajan taas näen enemmänkin NBA:ta kuin NCAA:ta hyodyttävänä sääntona (mainitsit kyllä molemmat aspektit). Tietysti "one-and-donit" ovat lisänneet joissain fani-segmenteissä kiinnostusta lajiin ja ehkä auttavat TV sopimuksia hierottaessa, mutta käytanto on mielestäni enemmänkin negatiivinen kuin positiivinen yliopistokoripallolle suuressa mittakaavassa. Kun tiedetään jo etukäteen että kouluun pakotettu lahjakkuus tulee pelaamaan yliopistopalloa vain kauden, se muutta koko pelin hengen. Pelaajien kehittäminen ja jatkuvuus - NCAA-koriksen keskeisiä arvoja molemmat - kärsivät pahan kolauksen, ja one-and-donit tekevät mielestäni yliopistokoripallon jopa naurunalaiseksi. Itse katson paljon yliopistokorista, ja näkisin mielummin suurimpien lahjakkuuksien saavan siirtyä suoraan NBA:han jos he sitä haluavat, vaikkakin se tarkoittaisi että jäisin monet Kevin Durantit ja John Wallit näkemättä. Voi tietysti olla että liian moni on kanssani eri mieltä.
 
Viestejä
7 533
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

jukkka sanoi:
Muistan hyvin Jacksonit ja Robinsonit. Danny Ferryn tapaus taas ehkä vielä paremmin kuin kaksi edellista kertoi draftin nurinkurisuudesta. Väitän, että rookie salary cap on epäreilu koska suurimmat huiput kuten Lebron James tulokkaana ja ehkä John Wall ensi kaudella, ovat automaattisesti palkkakuopassa uransa alun ajan verrattuna siihen mitä heillä tienataan. Kyllä järjettomien rookie sopimusten tarjoaminen loppuisi kun idioottimaisien sopimusten kanssa pari kertaa upottaisiin. Ja edelleen, miten tämä poikkeaa naurettavista free agenteille jaettavista sopimuksista?

Danny Ferryn tapaus liittyi juurikin draftiin ja siihen, ettei Clippers kelvannut Ferrylle, vaikka kaverin oikeudet sinne draftissä kirjattiinkin. Toisaalta, mitä mahdollisuuksia "clipperseillä" on haalia lahjakkuuksia, jos porukka ei joukkueeseen suostu edes draftin kautta?

Mitä naurettaviin FA-sopimuksiin tulee, niitä tehtäessä pelaajat ovat yleensä antaneet ainakin muutaman vuoden näyttöjä NBA-tasolla siitä, mihin pystyvät tai saattaisivat tällä tasolla yltää. On sitten GM:n oma voivoi, jos lipsauttaa tolkuttoman sopimuksen "jim mcilvainelle" ja tuhoaa siinä samalla joukkueensa tulevaisuuden.

En kerta kaikkiaan usko, että olisi parempi antaa vastaavia miljoonien dollareiden käänteisiä arpalippuja tulokkaille, joiden sopeutumisesta ja pärjäämisestä ei ole mitään vertauskelpoisia näyttöjä.

Palkkakuopassa tähtitulokkaat ovat pääasiassa siksi, että tulokkaiden palkkataulukko on laadittu osana NBA:n yleistä työehtosopimusta (oikea termi tähän väliin?). En usko, että ko. neuvottelupöydässä on yhtään neuvottelijaa edustamassa "tulevien sukupolvien NBA:ta" eli pelaajia, jotka saattavat joskus pelata NBA:ssa. Omista oikeuksistaan taistelevilla veteraaneilla ei taida olla senttiäkään kiinni tulevien starojen soppareissa?

jukkka sanoi:
Ikärajan taas näen enemmänkin NBA:ta kuin NCAA:ta hyodyttävänä sääntona (mainitsit kyllä molemmat aspektit). Tietysti "one-and-donit" ovat lisänneet joissain fani-segmenteissä kiinnostusta lajiin ja ehkä auttavat TV sopimuksia hierottaessa, mutta käytanto on mielestäni enemmänkin negatiivinen kuin positiivinen yliopistokoripallolle suuressa mittakaavassa. Kun tiedetään jo etukäteen että kouluun pakotettu lahjakkuus tulee pelaamaan yliopistopalloa vain kauden, se muutta koko pelin hengen. Pelaajien kehittäminen ja jatkuvuus - NCAA-koriksen keskeisiä arvoja molemmat - kärsivät pahan kolauksen, ja one-and-donit tekevät mielestäni yliopistokoripallon jopa naurunalaiseksi. Itse katson paljon yliopistokorista, ja näkisin mielummin suurimpien lahjakkuuksien saavan siirtyä suoraan NBA:han jos he sitä haluavat, vaikkakin se tarkoittaisi että jäisin monet Kevin Durantit ja John Wallit näkemättä. Voi tietysti olla että liian moni on kanssani eri mieltä.

Itse en yliopistokorista juurikaan seurannut ja luotan harkintaasi tässä asiassa. Eihän tuollainen "one-and-done"-meininki kauheasti NCAA:n uskottavuutta lisää. (Toisaalta eiköhän se uskottavuus mennyt jo silloin kuin ilmaisilla pelaajalahjakkuuksilla alettiin niistää satoja miljoonia TV-oikeuksista ja pumpata miljoonia valmentajien liksoihin. Kaiken kaikkiaan vähän perverssi asetelma.)



Nyt kyllä rupeaa menemään niin pahasti off-topikiksi, että todellisten asiakirjoittajien on varmaan aika taas alkaa hypettää "Lebukkaa ja dynastiaa".
 

Koripalloanalyytikko #1

Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

Gilbert teki virheen luvatessaan mestaruuden. Rahaa varmasti on, mutta Cleveland on edelleen Cleveland, joten tuskinpa sinne vapaat agentit kovin innoissaan ovat tulossa. Lisäksi LeBronin perintö on paha kannettavaksi.

Urheilullisella tasolla LeBron teki hyvän valinnan. Jos vielä tänä vuonna joukkue ei ole ehdoton ennakkosuosikki, niin mitä todennäköisemmin kahden vuoden päästä rakennusprosessin myötä miltei pysäyttämätön "juna". Olettaen, ettei suurempia loukkaantumishuolia tule.

Muutenkaan tämä päätös ei mikään suuri vääryys olisi, ellei LeBron olisi hoitanut sitä tällä tavalla. Hän antoi Cavaliersille reilun mahdollisuuden 7 vuoden ajan rakentaa joukkue hänen ympärilleen. Se puuttuva palanen jäi aina hankkimatta, vaikka useaan kertaan lähellä raporttien mukaan oltiinkin. Ja toinen varjo on tuo pudotuspelisaaga tältä keväältä. Kuten aiemmin jo Cavs-topicissa pohdin, niin jotain selittämätöntä niissä Boston-sarjan peleissä oli. Gilbert sanoi LeBronin heittäneen pyyhkeen kehään, ja mielestäni se ei välttämättä ole kovin kaukana totuudesta. Toivottavasti lisätodisteita tulee asiasta vielä Cavs-organisaation taholta, jos tuollaista väittävät.

Nyt LeBronin ainoa mahdollisuus on voittaa ja voittaa isosti. Mestaruutta juhlimalla jäävät tällaiset hässäkät kyllä aina varjoon, kuten Koben tapauksessakin ollaan nähty. Tarpeeksi kun nostaa pokaalia, niin eipä siinä menneet virheet paljoa paina. Voittajan on helppo hymyillä. Ja mitä puhutaan tämän kolmikon mahdollisuuksista pärjätä verrattuna Bostonin kolmikkoon... Wade-James-Bosh on kuin Allen-Pierce-Garnett steroideissa. Lisäksi saivat jo tärkeän neljännen palan eli Mike Millerin, joten ydin on kasassa. Jo tänä kautena contender, sitä seuraavalla murskaava ennakkosuosikki. Dynastia on selviö. Book it!
 
Viestejä
943
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

hamahakkimies sanoi:
(Toisaalta eiköhän se uskottavuus mennyt jo silloin kuin ilmaisilla pelaajalahjakkuuksilla alettiin niistää satoja miljoonia TV-oikeuksista ja pumpata miljoonia valmentajien liksoihin. Kaiken kaikkiaan vähän perverssi asetelma.)

Joo, ehka tama keskustelu on talla eraa parempi jattaa tahan, eika kuulu enaa tahan aiheeseenkaan, mutta en malta olla sanomatta ettei tuo raha-asia ole aivan noin yksinkertainen. Amerikan yliopistoissa aloittaa opintonsa ilmaisella urheilustipendilla n. 130,000 opiskelijaa per vuosikerta, jonka rahallinen arvo ei ole vain satoja miljoonia, vaan nolla lisaa peraan. Näistä opiskelijoista hyvin pieni osa on tulevia NBA tahtia tai muitakaan urheilu-ammattilaisia. Televisiorahat mahdollistavat ilmaisen opiskelun tarjoamisen. NBA-pelaajat ovat vain jaavuoren huippu systeemissa. Suurimpien tahtien voi tietysti katsoa haviavan, koska he eivat tosiaan kostu tasta, silla heidan markkina-arvonsa on suurempi kuin urheilustipendin arvo.

Mita tulee valmentajien huippupalkkoihin, ensinnakaan ne eivat ole paria poikkeusta lukuun ottamatta lahellakaan NBA-tasoa. Toiseksi, en ymmarra ajattelua miksi hyvan systeemin yllapitamiseen ei pitaisi investoida. Tottakai ammattilaisten jotka yliopistojen palveluksessa ovat - eivat vain valmentajat vaan muutkin taustajoukot - kuuluu saada asianmukaista palkkaa jotta taso saadaan pidettya korkealla. Vaikka pelaajat eivat saa palkkaa - vain ilmaista opiskelua ja koripallovalmennusta - ei se tarkoita etteiko NCAA ymparistona olisi ammattimainen.
 
Viestejä
7 533
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

jukkka sanoi:
Joo, ehka tama keskustelu on talla eraa parempi jattaa tahan, eika kuulu enaa tahan aiheeseenkaan, mutta en malta olla sanomatta ettei tuo raha-asia ole aivan noin yksinkertainen. Amerikan yliopistoissa aloittaa opintonsa ilmaisella urheilustipendilla n. 130,000 opiskelijaa per vuosikerta, jonka rahallinen arvo ei ole vain satoja miljoonia, vaan nolla lisaa peraan. Näistä opiskelijoista hyvin pieni osa on tulevia NBA tahtia tai muitakaan urheilu-ammattilaisia. Televisiorahat mahdollistavat ilmaisen opiskelun tarjoamisen. NBA-pelaajat ovat vain jaavuoren huippu systeemissa. Suurimpien tahtien voi tietysti katsoa haviavan, koska he eivat tosiaan kostu tasta, silla heidan markkina-arvonsa on suurempi kuin urheilustipendin arvo.

Off-topic: Tässä vaiheessa allekirjoittaneen on pakko myöntää, etten ole ikinä ymmärtänyt tuota urheilustipendien pointtia.

"Hienoa! Osaat heittää pallon renkaaseen tai läpsiä sitä tennisräpylällä, joten me maksamme sinun koulunkäyntisi."
 
Viestejä
1 399
Vs: Free Agent Summer of 2010; "The LeBron Sweepstakes"

hamahakkimies sanoi:
Off-topic: Tässä vaiheessa allekirjoittaneen on pakko myöntää, etten ole ikinä ymmärtänyt tuota urheilustipendien pointtia.

"Hienoa! Osaat heittää pallon renkaaseen tai läpsiä sitä tennisräpylällä, joten me maksamme sinun koulunkäyntisi."
vaikka menee offtopic "hei tuo kaveri osaa heittää palloa, joku voisi tulla katsomaan meidän pelejämme jos tuo kaveri pelaisi meidän joukkueessamme" Raha.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös