- Viestejä
- 113
Sissihän täälläkin, joten en voinut jättää asiaa silleen. Hammastikulla tutkin kengän pohjaa ja 87,6% varmuudella kyseessä oli Bichon Frisé.
Rakenteellisesti sen paska selvimmin erottuu Coton de tuléar’iin verrattuna paskan raemaisuudella. Eli kansanomaisesti kun syötte Geisha suklaata, niin tunnette sen hennon raemaisuuden.
Ja jos ette tykkää Geisha’sta, niin suosittelen Coton de tuléar’ia, jos harkitsette Bichon-rotua.
Rakenteellisesti sen paska selvimmin erottuu Coton de tuléar’iin verrattuna paskan raemaisuudella. Eli kansanomaisesti kun syötte Geisha suklaata, niin tunnette sen hennon raemaisuuden.
Ja jos ette tykkää Geisha’sta, niin suosittelen Coton de tuléar’ia, jos harkitsette Bichon-rotua.