Dreier sanoi:tässäpä pähkinä lajiniiloille: eikö tämä ole palautus?
Tony Parker shot 11-of-19 in Friday's semifinal win over Spain, scoring 32 points with six boards, one assist, two steals and two 3-pointers.
King James sanoi:Pojat.
Pojat.
Ei millään pahalla, mutta yksilö > joukkue. Oikeasti. Niin.
Dreier sanoi:KJ:n silmälaseilla on ihan sama, mitä pelissä oikeasti tapahtuu: voitto on aina yksilön ansio ja tappio on aina joukkueen syy. Tätä voi toistaa maailman loppuun asti (ja se on kaikesta päätellen myös tyypin aikomus), mutta ei se sillä muutu todeksi. Muistaakseni NBA-finaalien aikaan KJ uhosi avaavansa tätä teesiä laajemmalle keskustelulle - yhtään oikeaa argumenttiahan emme ole vieläkään kuulleet - mutta täällä se vaan jatkaa saman lauseen toistamista vailla perusteen häivää. Itse asiassa minusta olisi hyväkin ulkoistaa tämä jankkaaminen johonkin omaan topikkiinsa, jotta viattomat säästyisivät siltä muissa ketjuissa.
King James sanoi:Se on siinä. Kellään ei voi tuntua tässä maassa paremmalta kuin LeBron Jamesin kannattaja #1llä. Millä tavalla LeBron toikaan homman himaan? Osoittamalla lopullisesti, kiistattomasti, vastaansanomattomasti oikeaksi teesini...
YKSILÖ > JOUKKUE
LeBron James ja Miami Heat pelasivat maailman parasta joukkuekoripallojoukkuetta vastaan. Spurs on hieno joukkue ja antoi mahtavan vastuksen LeBronille sekä Heatille, mutta loppujen lopuksi ero tuli selväksi. LeBron James ON maailman paras koripalloilija, jolle Spursin joukkuekonsepti ei löytänyt vastausta.
Kunnia Tim Duncanille. Kunnia Popovitsille. Nämä olivat kaikkien aikojen parhaat ja kovatasoisimmat finaalit NBA:n historiassa.
Mutta lopussa vain yksi pelaaja seisoo pystyssä. LeBron James. Yksilönä. Johdattaen joukkueensa toiseen peräkkäiseen mestaruuteen ja dynastiaan.
Kiitos LeBron. Kiitos myös kp.comille, hienoa työtä kaikilta faneilta. Nyt toivonkin jokaiselta tänne kirjoittaneelta sitä tunnustusta, jonka LeBron James ja Miami Heat ansaitsevat.
jix sanoi:Voisitko laittaa linkin mistä tuo "teesisi" löytyy täältä? Muistelen ainakin joskus lukeneeni sen....
Ihan mielenkiinnosta kiinnostaisi lukea se vaikka en ollenkaan samaa mieltä olekkaan.
Kiitos!
King James sanoi:Voin kirjoittaa sen auki kyllä myöhemmin, kunhan saadaan finaalispekulaatiot ohi muulta kansalta.
42 sanoi:Palautus jos tulkitaan valkoisen saaneen pallon haltuunsa etukentällä. Ilmeisesti tuossa tuomari ei tulkinnut pallonhallintaa vielä olevan, joten askel takakentälle ei ollut palautus. 50-50 tilanne.
Tässä ei ole kyseessä kuljettava pelaaja menossa kohti etukenttää, jolloin molempien jalkojen ja pallon tulee olla ensin etukentällä. Eikä ole ilmassa saatu uusi joukkueen pallonhallinta, jonka jälkeen saisi laskeutua takakentälle. Normaalit palautuksen kriteerit siis.
Ymmärtääkseni coach Kazlauskas luottaa vielä toistaiseksi huomattavasti enemmän Lavrinovicin ja Javtokasin kokemukseen ja joukkuepelaamiseen. Esimerkiksi Javtokas kommunikoi puolustuksessa esimerkillisesti ja ohjaa joukkueen kokonaisuutta, kun taas Valanciunasilla on kädet täynnä ihan vaan oman sijoittumisensa kanssa. Eilen Lavrinovic/Javtokas-kaksikko jäi pahasti atleettisempien ja ylettyvämpien ranskalaisten jalkoihin, mutta eipä Valanciunaskaan juuri juhlinut -- paria merkityksetöntä räkäblokkia lukuunottamatta. Hyökkäyspäässä Liettuan rullaaman flex-hyökkäyksen flow kuoli täysin pallon osuessa Valanciunasin lapaan siniviivalla, koska hänellä ei ole kaukoheittouhkaa eikä häntä tämän vuoksi edes meinattu puolustaa.Dreier sanoi:Osaako joku Liettuaa paremmin tunteva kertoa, miksi NBA-tornit Valanciunas ja Motiejunas jäivät näin vähille minuuteille? Olisiko Liettua voinut tukkia korin alustan paremmin näillä isoilla miehillä? Ja ehkä saanut hyökkäystäkin monipuolisemmaksi pelaamalla palloa sisään/ulos, kun nyt korinteko jäi täysin takakentän horjuvan heittopelin ja sumppuun ajamisten varaan? Nyt se enemmän pelannut sentteriosasto Lavrinovic/Javtokas otti yhteensä 33 minuutissa 2 levypalloa (ja levarit meni Ranskalle muuten 42-25) eikä saanut aikaan oikeastaan yhtään mitään. Ei tietenkään sillä, että Valanciunaskaan olisi ihmeitä saanut aikaan...
Best Player: Tony Parker (6'2''-PG-82) of San Antonio S.
Best Guard: Tony Parker (6'2''-PG-82) of San Antonio S.
Best Forward: Linas Kleiza (203-SF-85) of Fener.Ulker
Best Center: Marc Gasol (7'1''-C-85) of Memphis G.
Best Coach: Vincent Collet of Strasbourg
1st Team
PG: Tony Parker (6'2''-PG-82) of San Antonio S.
PG: Goran Dragic (6'3''-PG-86) of Phoenix Suns
SG: Bojan Bogdanovic (6'8''-SG-89) of Brooklyn N.
SF: Linas Kleiza (203-SF-85) of Fener.Ulker
C: Marc Gasol (7'1''-C-85) of Memphis G.
2nd Team
PG: Mantas Kalnietis (195-PG-86) of Lokomotiv
SF: Rudy Fernandez (198-SF-85) of Real Madrid
SF: Nicolas Batum (6'8''-SF-88) of Portland TB
F: Luigi Datome (6'8''-F-87) of Detroit P.
PF: Boris Diaw (6'8''-PF-82) of San Antonio S.
3rd Team
PG: Petteri Koponen (194-PG-88) of Khimky
PG: Pooh Jeter (180-PG-83) of Shandong FB
G: Vassilis Spanoulis (193-G-82) of Olympiacos
F: Jeffery Taylor (6'7''-F-89) of Charlotte B.
C: Nenad Krstic (212-C-83) of CSKA