Koripallo.com

NBA 2024-2025

Viestejä
626
Kawhin ura on ohitse. En usko, että polvi kestää tosi pelejä eli voi runkosarjassa kikkailla muutaman pelin, mutta heti kun playoffit alkaa niin kausi aina loppuu siihen. Hän muistaakseni itsekin sanoi jo muutama vuosi sitten, että vamma on sellainen ettei se koskaan parane. Pelaa nykyisen sopimuksensa loppuun ja jos joku maksaa seuraavankin sopimuksen niin hyvä hänelle, mutta rehellisyyden nimissä miehen pitäisi eläköityä. Rahaahan hänellä on ihan tarpeeksi jo.
 
Viestejä
2 615
Kawhin jalathan ovat olleet rikki jo seitsemän vuotta. Oikeasta polvesta meni ensin eturistiside ja sitten myöhemmin kierukka. Ja nyt se on sitten ollut tätä jatkuvaa tuskailua viimeiset vuodet. Ei sitä mikään leikkaus korjaa, tai sellainen olisi jo tehty moneen kertaan.

Nyt vaan sitten kyse siitä, että kestääkö se polvi yhtään urheilua. Nyt on puoli vuotta siitä aikaa, kun viimeksi oli pelikykyinen, eikä kyse ole mistään akuutista uudesta vammasta, vaan polvi ei vain kestä.
 
Viestejä
65
Onhan tuo kaamea worst case -skenaario Clippersille, kun Kawhin sopimus jatkuu kaudelle 26-27 asti. Cap hit 49,35 - 50,0 - 50,3 m$. Viime kaudella Kawhi pelasi kuitenkin 68 runkosarjan peliä, joten ehkei se jalka ihan mäsänä kuitenkaan ole.
 
Viestejä
4 657
Olen sanonut tämän ennenkin, mutta sanonpa sen taas. Clippers on omistajansa näköinen joukkue. Paljon kultaista kiiltoa ja loistoa, mutta mikään ei tunnu toimivan, ja aina on jotain pientä tai suurempaa rikki. Ballmerin aikana Microsoftin osakekurssi muistutti kuolleen aivokäyrää, ja jopa suomalaiset onnistuivat myymään hänelle surkean kännykkäbisneksensä. Ballmer pääsi sentään vähän kuin sattumalta eroon Paul Georgesta, joka on kuin toinen kopio rikkinäisistä Microsoftin tuotteista.

Mielenkiintoista nähdä, miten uusi halli vaikuttaa lähivuosina fanikuntaan ja miksei peliesityksiinkin, tietysti Kawhin sopimus on riippakivenä tovin. Myös G-league joukkue nimettiin tälle kaudelle (muuton myötä) legendaarisesti San Diego Clippersiksi. :)
 
Viestejä
4 657
464150118_890771659853064_856800537453745627_n.jpg


:)
 
Viestejä
1 621
Aaron Gordon on firman miehiä. Tässä säästyy Nuggetsille melkoinen pinkka veroja joita ei tarvitse maksaa.

 
Viestejä
4 657
Kun tätä läpsyttelyä (Bos-NY) on kolme neljännestä katsonut, niin muistaa, kuinka paljon kiinnostavampi sarja Korisliiga on kuin NBA, siis runkosarjan osalta. Palaillaan huhtikuussa asiaan, toki Utahin matsit kiinnostaa siihenkin asti. :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 615
Bostonissa suurin jännitys siinä tekeekö Celtics kaikkien aikojen kolkkiennätyksen. Ei tehnyt, kun sitten kun alkoivat sitä tosissaan jahdata, ei enää osunutkaan mikään tai mistään. Kuten Brown kommentoi: oli joku laittanut kannen korin päälle.

Itse ottelu oli taputeltu avauserässä, kun Celtics tuplasi Knicksin 40-20:een.

Bridges on jotenkin onnistunut kesällä pilaamaan heittonsa, näyttää todella kankealta. Some ja tv-lähetyskin täynnä pohdintaa, mitä on tapahtunut. Brunson oli oma itsensä ja hinaa Knicksin kyllä pudotuspeleihin. KAT 12/7 ja isoja pätkiä pakittamassa Holiday, joka on sen liki 20cm lyhyempi - eikä ollut mitään ongelmaa siinä match-upissa.

Knicksin ongelmat siis vaikuttavat suht isoilta, näin kärkeä ajatellen. KAT:n ja Bridgesin pitäisi tehdä 45ppg ja nyt ei siltä näytä. Puolustuksessa taas jos Celtics olisi vetänyt päätöseränkin muuten kuin ennätysjahdissa, olisi äkkiä 150 mennyt rikki, joten ei sekään nyt ihan putkeen mennyt.
 
Viestejä
2 615
Mikä muuten on nykyinen kolkkiennätys? Onhan tuo Celticsin 61 yritystä 29 onnistunutta joka tapauksessa melkoinen määrä.
29. Aiemmin vain Bucksin nimissä.

Ja Celtics kivitti nyt 13 putkeen päätöserän vikaan 9 minuuttiin. Eli toisaalta nyt tuossa kohdin 0/13 meneminen oli tilastollisesti liki mahdotonta. Ja sitten taas sitä ennen saldo oli 29/48 (60,4 %).
 
Viestejä
291
Knicks toki pelillisesti paljon enemmän hakusessa kun miltei suoraan edellisestä kaudesta jatkava Celtics. Jotenkin KATinkin kohdalla mietin, että olihan se usein postissa hakemassa semiturhautuneena (oliko oikeasti, tämmönen jäi parista kohtaa mieleen) ja sit noin muutenkin vielä ulkona siitä mitä oikein pitäisi tehdä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös