Koripallo.com

Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Viestejä
365
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

No niin sinne meni deng, en voi sanoa että jään kaipaamaan. No johan oli pitkä lista miksulla vaivoja, onneksi hoidettavia. Toivottavasti tulet pian takaisin, nyt tulee seuraavista matseista riittävän haastelisia. Inolla odotan kummosta jampaa sieltä alkaa tulla. Jos lötyisi yhtä hyvä pelaaja kun marius, palkka vaatimukset olettasin nyt olevan pienemmät kuin ennen kauden alkua. Kobrat on kyllä ihan voitettavasti nyttenkin, deng oli puolustuksessa niin pata musta, että suomipojat penkiltä hoitaa asian mennen tullen paremmin. Eikä tarvitsella kattella kun deng heittelee kolmosiaan, jotka menivät sisään yhtä menestykkäästi kuin lotto arvonta. Kuhan eivät ylipeluuta patiota ja uskaltavat kuormittaa enemmän herroja 9-10 ja 14 niin ihan voitettavissa. Mutta vahvistuksia nyt kyllä kipeästi tarvitaan ja pian tai sitten tulee kyllä ankeat kolmeviikoset. =)
 
Viestejä
365
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Juu u ylivoimaisesti paskin peli kokokaudella, toivottavasti. Nyt kun ollaan päästy vauhtiin pelaajien vaihtamisessa, niin eiköhän vaihdeta hieman lisää. wiljams ei kun menoksi syystä, että kaveri ei ole kolmosten tekijä. Eikä myöskään pelintekijä, harmittavan usein syöttely kulkee ees taas patiolle. Tän kaverin tarttis olla uhka viivalla. Tämän kaverin piti korvata jalonen, ja tällä hetkellä ei voida edes verrata pelaajia. Eikun vaihtoon vain, pätkät jenkit ei ole kalliita. Ja samaan maitojunaan saa pistää pation. Taas nähtiin parasta patiota, kauko kakkosia jotka meni ja ei meni. Ei ollut yhtään ajoa korille. Valittamista, omassa päässä seisoskelua kun kunto ei kestä. Kerran tästä tosin oli hyötyä kun saatiin levypallo ja herraoli valmiiksi hyökkäyspäässä. Yksin rynnimistä korille, ja tästä tulee miinukset valmennukselle. Missä vit....ssa on edes yksi organisoitu hyökkäys kuvio. Tämä peli oli täysin voitettavissa, vastustajan peli oli yhtä surkiaa mutta ne osas ottaa levypallot ja kolmoset kuli edes jotenkin ja jenkit ajo korille nosti kakkosia sisään. Eli siis seen o brian saa jäädä, loput jenkit vaihtoon ja heti nyt eikä sitten keväällä ihmetellä mikä meni pieleen ja miksei tehty mitään. Ei muuta kuin joku aloittaa joku hai five tai ten tai ihan mikä tahansa keräys osallistun takuu varmasti vaikka kahdella huntilla, mutta nyt vaihtoja ja heti
 
Viestejä
1 737
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

tamtam sanoi:
Ei muuta kuin joku aloittaa joku hai five tai ten tai ihan mikä tahansa keräys osallistun takuu varmasti vaikka kahdella huntilla, mutta nyt vaihtoja ja heti
Kaverini nimimerkillä "eronnut karateka Han" suosittelee välttelemään kaikkia rahankeräyksiä, koska laki. Laita Korihaiden toimistolle sähköposti, että lupaat ostaa yhden kausikortin suvullesi per uusi hankittu jenkki. a 200 eur sattumoisin.
 
Viestejä
2
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

http://www.korihait.fi/uutiset/korihaiden-toiminnanjohtaja-lopetti-tehtavassaan/

Taitaa taas viime kausi toistaa itseään. Pari hyvää peliä alkukauteen ja loppukaudesta ei hirveesti tarvitse edes puhua. Kovin moneen tällaiseen kauteen ei ole enää varaa jos meinataa korkeimmalla sarjatasolla pysyä.

Millos viimeksi korihaissa on nähty hyviä ulkomaalais vahvistuksia?
 
Viestejä
365
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Sattuuko kukaan tietämään onkos korihaissa vaihdettu toiminnan johtajaa, vai onko vain villi huhu ??? . Niin ja se keräys silloin kun tuli ostettua se vitoskeräyksen kaulahuivi niin sillähän ymmärtääkseni kierrettiin tuota sääntösuomen pykälä hel....tiä. Mutta juu olkoot vaikka kausikortti seuralle, niin tarvitsee se kuitenkin enemmän kuin yhden tam tamin ostamaan kausikorttia. Ja juu vastaus tulikin tuohon ekaan ihmetykseen
 
Viestejä
18
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Kyllä näyttää olevan palikat pahasti hukassa niin joukkueella kuin valmennuksella sekä johdolla.Ainoa positiivinen uutinen oli että Marius van Andringa jatkaa joukkueessa try outin jälkeen eli soppari tehty.Nyt voisi vaihtaa todellakin Wlliamsin ei mikään sateentekijä ajaa itsensä ajoilla usein isompien keskelle sitten ei tiedä mitä tekee yleensä menettää pallon.Kyllä Patillo tarvitsee jonkun joka vähentäisi peliminuutteja väsy tulee kun pitkiä aikoja kentällä ja tehot laskee molemmissa päissä.Ei ole Mäkelästä tuuraajaa eilen sähläsi pallon kanssa paljon tuurilla sai pidettyä välillä pallon omilla.Valmennus ei reagoinut oikeestaan mihinkään taisivat ihailla vain keltaisia kenkiään, penkillä van Andringa piirsi kuvioita fläppitaululle muu johto oli totisia ei vain olisi taas ongelmia isoja talouden kanssa.Tolla pelitasolla loputkin katsojat kaikkoaa katsomosta se on ihan varma asia nytkin lähti moni pois jo kolmannen jakson aikana
 
Viestejä
2 302
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Voimia Uuteenkaupunkiin. Jotenkin Uusikaupunki on vaan sellainen perinteinen paikkakunta, jonka ainakin itse toivoisin pärjäävän liigassa ja taloudessakin. Tosin, ei divariin tippuminen pitäisi olla mikään katastrofi millekään joukkueelle, mutta divarin ja liigan ero on kasvanut vähän liian suureksi nykyisin.
 
Viestejä
44
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

nyt kyllä sekoillaan urakalla kentällä kentän laidalla ja toimistolla

mielestäni pj tai tj sanoi jossain haastattelussa että raha on piukalla mutta kuitenkin palkataan markinointijohtajaa toiminnanjohtajaa uusia pelaajia ja annetaan jenkeille kenkää.

ei vaikuta että rahasta on pulaa tai sitten ei ole yksinkertaisesti mitään suunnitelmaa eikä hajua kuinka hommia hoidetaan.

pakki ei toimi ja syyttävä sormi osoittaa penkin päähän
rekrytoinnin vääriä eikä osata rakentaa toimivaa joukkuepuolustata eikä saada pelaajia noudattamaan mitään suunnitelmaa jos sellaista on edes olemassa.

tämän lisäksi nikula syyttää aina pelin jälkenn pelaajia tappiosta muttei ota omaan piikkiin mitää

obrien, andringa kilpinne ja lehtonen yrittävät, patillon peli on kamalaa katsottaavaa
 
Viestejä
529
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Nyt jäitä hattuun.

Missä on sanottu, että toimari lähti "huonon ilmapiirin" tai "riitojen" takia, kuten täällä rivien välistä annetaan ymmärtää? Voisiko olla jopa mahdollista ja mitä jos onkin saanut ihan rehellisesti paremman työtarjouksen? Nykypäivänä muutenkin on vaikeuksia saada pätevää henkilöstöä vapailta markkinoilta, niin yritykset harrastavat kohtuu agressiivistakin rekrytointia jo työelämässä olevia kohtaa. Voisiko olla näin? Itse heitin ilmoille epäilyksen jo syksyllä, kun kaveri tuli pääkaupunkiseudulta Ukiin. Mitä, puheiden mukaan, "menestyvä" markkinoinnin ammattilainen tekee 15k tuppukylässä?

Dengin vaihto on pelkästään hyvä juttu, siitä ei enempää. Korvaajaa odotellessa ASAP.

Williamsin vaihtoa vaativia en ymmärrä. Täyttää paikkansa, mikä parahinta vaikuttaa selväpäiseltä. Muistelkaa Hollowayta.

Pattillo taas ei vaikuta selväpäiseltä, eikä sitä vanhojen joukkuekavereiden mukaan ole. On vaan niin hemmetin taitava, ettei auta kuin toivoa jonkin asteista henkistä heräämistä siihen, ettei kaveri tuon tuhdimpaa palkkapussia tule saamaan, jollei ala puolustamaan ja etenkin antamaan apuja puolustuksessa sekä lisäämään repertuaatiinsa levypallopelaamista. Jo pelkästään se tekisi ison hyödyn jos viitsisi astua korin alla esiin puolustettavastaan, kun takamies on hävinnyt tilanteensa kaarella. Edellisen matsin jälkeen jo herättelin toiveta, tästä heräämis mahdollisuudesta, lehdistötilaisuudessa miehen itsensä antamien kommenttien perusteella koskien puolustusta. Lapua peli osoitti että turhaa oli toivo...
 
Viestejä
222
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Patillon kohdalla oli tiedossa etukäteen, että kaveri on iso riski. Ei kai tää oo yllätys kenellekään?
 
Viestejä
365
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018


Williamsin vaihtoa vaativia en ymmärrä. Täyttää paikkansa, mikä parahinta vaikuttaa selväpäiseltä. Muistelkaa Hollowayta.


Onhan se ihan hyvä pointti ja paraneeko se vaihtamalla, kun voi tulla heikompi. Tämä on täysin tosi, mutta siltikin sanoisin. Kyllä kannattaa, koska lyhyet jenkit ovat edullisia. Lisäksi on nähty jo että ei ole kovin hyvä ykköspaikan pelaaja. Tämän paikan pelaaja pitäisi olla pelote myös kolmosen viivalla, mitä hän ei ole. Patio jos puolustaisi ja saisi levyt niin plaa plaa plaa jos TÄDILLÄ OIS MUNAT NIIN SE OILIS SETÄ. Ei nää kaverit muutu, kyllä sen kaikki tietää. Laitetaan vaan peukku perseeseen niin kuin valmennus viime pelissä. Olen ennenkin kirjoittanut, että nyppii kun valmennus haukkuu pelaajat. Laivassa on kapteeni ja kapteeni vastaa kaikesta. Vaikka syy ei olisi kapteenin niin silti se vastuu pysähtyy AINA kapteeniin. Tai ainakin näin Merillä, ei sit vissiin maissa :-[

Voin olla täysin väärässä, mutta tämä on minun uskoni asiasta. Jos saadaan dengin paikalle hyvä pelaaja niin tolla porukalla pitäisi välttää viimeinen paikka. Mikäli kaikki pysyvät terveinä. Jos halutaan että katsomossa olisi joku ja pärjätään niin sitten lisää vaihtoja. Jos ei ole rahaa pitää yrittää kerätä, nyt voidaan tehdä jotain keväällä ei.

Juttelin kerran yhden papan kanssa, hän oli ollut talvi ja jatkosodassa. Hän sanoi näin, vaikka tilanne oli mitä surkein. Oli se tilanne omissa käsissä. Ja kun asia on omissa käsissä, on se aina parempi. Kuin antaa vieraitten hoitaa asiaa. Sanoi asian päteneen silloinkin kun laman aikaan pankki kolkutti ovelle.

Olisi kiva asia jos seura sanoisi avoimesti missä taloudellisesti mennään voidaanko vaihtaa vai ei. Ja jos ei, niin pyytää apua sitten sitä nähdään välittääkö kukaan.
 
Viestejä
529
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

http://ukinyt.fi/wordpress/arkistot/4198

Niin, tälläkin asialla oli täysin inhimilliset syyt. Pirut voi poistaa seiniltä!
 
Viestejä
19 552
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Hait etsii uutta pukumiestä ja samaa kaveria toivotaan myös joukkueeseen nelospaikalle....

Minä ehdotan wimiä. Todella pätevä kaveri olisi. Tilannetajua omaava ja raha-asiatkin jotenkin hoitava. Ainakin omaan liiviinsä. Ja mikä parasta, niin sopii kuin nenä päähän nelospaikalle. Voitte tarkistaa vaikka työhaastattelussa koulunumeroista sen....

Yhteistyö-ja avunantoterveisin

JOE
 
Viestejä
2 302
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

JOEN SUU sanoi:
Hait etsii uutta pukumiestä ja samaa kaveria toivotaan myös joukkueeseen nelospaikalle....

Ois ainakin kovapalkkainen homma kun saisi myös kahden palkat.
 
Viestejä
5 344
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Itse vaan ihmetelen ??? Mihin tarvitaan uutta toimanjohtajaa .
Se olis eri jos puhuttais paljon isomasta rahasummasta .

Siellähän on jo Kalle ja Ville ja Tero . Kenen homma on hankia lisää rahaa Korihaille .

;D Walan Hessu teki nuo kaikki ja valmensi myös . Ja tuli ... ;D ;D
Jos palkkaatte . Laittakaa sähäkkä nainen siihen hommaa että tapahtuu jotain .
 
Viestejä
18
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

No niin palattu viime vuoteen ensin kotona kunnolla turpaan kokeilta nyt Kauhajoella puoliajalla jo 37 pistettä takkiin.Korihait vain 22 pistettä 20min.Ei tarvi ihmetellä jollei ihmiset eksy katsomaan peliä jotain pitäisi tehdä tai tulee raskas loppukausi.
 
Viestejä
365
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Ei tule kevät, jos deng pistetiin pois ei päätös voinut tulla ihan lennosta. Seuran olisi pitänyt katsoa vahvistus valmiiksi ja tehdä siirto nopeasti, eikä kerätä oteluita jotka olisi pitänyt voittaa. Vai onko kirstun pohja näkyvissä ja säästetyllä kuukausipalkalla lentolippuja hankkimaan ???

Viime kotiottelussa näkyi jo se, että katsojia puuttui. Koska tiedossa oli dengin lähtö miksun poissa olo. Tällä kokoonpanolla ei kovin helpolla houkutella katsojia katsomoon. Ja noidankehä on valmis, pelaajilla ei itseluottamusta. Pelejä ruvetaan häviämään heti kättelyssä, ja lopuksi ne jäärät käy ainoastaan katsomassa. Ja tunnelma otteluissa on mitä mainioin. Pienestä se on kiinni, silloin kun marius tuli joukkueseen oli katsomossa todella paljon väkeä. Pelikin kulki joten kuten, miksi tämä pelaaja vaihdos hoidetaan näin kömpelösti. :'(
 
Viestejä
44
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

olisiko kannattanut odottaa dengin vaihdon kanssa kun uutta pelaajaa ei näy ei kuulu ja nyt myös williams lähtee ei anna hyvää kuvaa toiminnasta

valmennuksen mukaan pakkia treenataan ja omiin kolisee melkein 120 paunaa ei hyvätlä näytä pojjaat

katoavaista on voittoputket ja makeaa mahan täydeltä

sarjataulukossa hailla myös enemmän kotipelejä kuin takanatulevilla
 
Viestejä
18
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Nopeasti uusi takamien saatu Kenney Funderburg saas nähdä millainen on saattaa pelata jo torstaina
 
Viestejä
365
Vs: Uudenkaupungin Korihait 2017-2018

Wiljams lähti en tiiä ikäviä huhuja kuulluut, että deng ja wiljams eivät tuleet niuklan kanssa toimeen ja päättivät lähteä. Pitäisiköhän myös katsoa peiliin ja miettiä onko hänestä valmentajaksi. Tai pitäisikö muuttaa toiminta malleja, suomalinen luonteenlaatu voi olla turhan kantikas. Se on nyt varma että, kaikilla on petraamisen paikka. Tässä wiljamsin tuuraja löytyi nopeasti, alkaisikohan sitä toista tuuraaja löytyä myös. Saapi nähdä nyt on pakka taas kunnolla sekotettu, mitäs jos heittäisi pation myös pussin alle. Valmentajaa ei kuitenkaan vaihdeta jotenka koitetaan nyt sitten löytää pelaajat, joilla kemiat toimii tai ees kohtaisi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös