- Viestejä
- 19 572
Vs: JOEN SUU
Hitto! Unohdin maalaisvoin, kala- ja lanttukukot. Nehän ne ovat kuulunet meidän jouluihin jo kymmenet vuodet. Niin ja sultsinat myös. Hirvi ja kauris myös ovat usein seuranamme. sääli, että niiden yli ei pääse ihan joka päivä ajamaan, vaikka kuinka kyttäisikin.
Ilkeisköhän sanoa, että myös kaikki hampurilaiset, porilaiset. joensuulaiset ja pitsat myös notkuttavat pitkää ruokapöytäämme Jouluisin. Hot Togit ja sipulissa paistetut kanttarellit ovat myös olleet aina esillä. Ainakin niin pitkään, kun ukko-vainaa eli. Hänen poismenon jälkeen olemme enemmän siirtyneet kaikenmaailman kebakoihin.
Muttta kaikkein rakkain Jouluruoka on kuitenkin ollut kautta näiden kulinarististen vuosien lenkkimakkara sinihomejuustolla. Yksinkertainen on niin hyvää ja kaunista.
Ps. Nahkiaisista ja muistakaan iilimadoista en oikein diggaa. Etanat vielä menetelee.
Hitto! Unohdin maalaisvoin, kala- ja lanttukukot. Nehän ne ovat kuulunet meidän jouluihin jo kymmenet vuodet. Niin ja sultsinat myös. Hirvi ja kauris myös ovat usein seuranamme. sääli, että niiden yli ei pääse ihan joka päivä ajamaan, vaikka kuinka kyttäisikin.
Ilkeisköhän sanoa, että myös kaikki hampurilaiset, porilaiset. joensuulaiset ja pitsat myös notkuttavat pitkää ruokapöytäämme Jouluisin. Hot Togit ja sipulissa paistetut kanttarellit ovat myös olleet aina esillä. Ainakin niin pitkään, kun ukko-vainaa eli. Hänen poismenon jälkeen olemme enemmän siirtyneet kaikenmaailman kebakoihin.
Muttta kaikkein rakkain Jouluruoka on kuitenkin ollut kautta näiden kulinarististen vuosien lenkkimakkara sinihomejuustolla. Yksinkertainen on niin hyvää ja kaunista.
Ps. Nahkiaisista ja muistakaan iilimadoista en oikein diggaa. Etanat vielä menetelee.