Koripallo.com

Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Viestejä
7 521
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

JoKaFan sanoi:
Kiitoksia tästä.

*printtaa ja juo kahvia*

Cousin Sal sanoi:
Tosin ainakin allekirjoittaneelle uutinen on, että Argentiinan Pablo Prigioni siirtyy ensi kaudeksi NBA:han ja New York Knicksiin.
"Asiantuntijapiireissä" Prigionin siirrosta on tiedetty jo kauan.

EASTING IS BEAST FEASTING!!!
 
Viestejä
1 837
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Tuolta pitäisi löytyä kaikki korispelit, tosin ilman selostusta. Eli linkki ja siitä hakusanaksi Basketball, niin löytyy pelien alkamisajankohdat ja kun ruutua klikkaa niin pelin pitäisi alkaa pyörimään.

http://www.eurovisionsports.tv/london2012/
 
Viestejä
3 280
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Rööriroopen eli eurokoripallon johtavan kirjeenvaihtajan vi(r)allinen kisaennakko eurooppalaisista joukkueista. Ainakin osa raportista tehty selvinpäin
thumbup.gif


ESP.png
Espanja

Ei Garbajosaa - ei seksikästä koripalloa

Espanja ei saavuttanut viimeistelypelissään USA:ta vastaan toivottua lopputulosta, mutta suuressa mittakaavassa tämä kiinnostaa yhtä paljon kuin Marjo Matikaisen havuhuudot Obertsdorfin MM-kisoissa. Jasonwilliamsmainen Rodriguez sekä Gasolin veljeksistä "se huonompi" eivät pelanneet, mikä osaltaan vaikutti lopputulokseen. Kukaan Espanjan joukkueesta ei pelannut yli 30 minuuttia, eikä Scariolon tarvitse vielä painaa paniikkinappulaa.

Mielestäni Espanja on sekoitus NBA- ja eurokoripalloa. Joukkueessa on huikea määrä yksilötaitoja, mutta peli rakentuu kuitenkin Barcelonan tapaiseen viihdyttävään set-pelaamiseen. Toisaalta jokainen pelaaja pystyy luoviin ratkaisuihin.

Espanjan sisäpelaajilla kelpaa venyttää munaa. Reyes on parhaita roskapelaajia maailmassa, vanhempi Gasol on kisojen monipuolisin nelonen, nuorempi Gasol on Robin, joka jahtaa unelmaansa Batmanin varjoissa ja Ibaka on fysiikkahirmu, jonka peliäly ei kuitenkaan ole edellä mainittujen tasolla. Pointteina rauhallinen Calderon ja nuorena teinitähdeksi noussut Rodriguez. Sergio hälytettiin kisoihin Rubion loukkaantumisen takia, mikä on kumma, sillä kaudella 2010-2011 Rodriguez piti Rubiota pilkkanaan ACB:ssä. 2-3 paikoilla yliarvostettu Fernandez, aliarvostettu Llull, clutch Navarro ja työmyyrä San Emeterio. Erektio.

Garbajosan maajoukkueuran lopettaminen ja lopulta koko hienon uran lopetus jättävät yhden aukon Espanjan hyökkäykseen. Tätä paikkaa Claver, joka on ainoa iso pelaaja, jolla on optio heittää kaukaa pick&popista. Claverilla onkin mahdollisuus nousta kisojen mustaksi hevoseksi.

2009 EM-kisoissa Espanjalla oli samanlainen tilanne kuin tällä hetkellä: jonkin verran loukkaantumisia nyt sekä kauden aikana. Scariolon mukaan viime kerralla tämä yhtenäisti ryhmää ja maa voitti näyttävästi koko kekkerit. Tekeekö Navarro korisukasta itselleen fleshlightin vai siintääkö taivaanrannassa maanisdepressiiviset 2010 kisat, joissa maa oli ottavana osapuolena?

Navarron heittopeliä, joka aiheuttaa onnistuessaan potenssin:
Eurobasket 2011 - Semifinal - Espana-92. Macedonia-80.mpg

Kolme merkittävintä: Pau Gasol, Jose Calderon, Juan Carlos Navarro
Seuraa heitä: Victor Claver
- Aikoinaan 3&4 paikkojen pelaaja, joka on nyt päätetty istuttaa ilmeisesti enemmän isoksi laitahyökkääjäksi. Claverin piti olla lähes Rubion tasoinen talentti ja Espanjan koripallon tulevaisuus. Useat loukkaantumiset ovat kuitenkin haitanneet urakehitystä. Läpimurto maajoukkueessa on vielä tekemättä, koska nokkimisjärjestyksessä on aina löytynyt joku edeltä. Ei enää.

Ennustus: 1.-2. sijat
_________________________________________

LTU.png
Liettua

Johtajan viimeinen savotta

EM-kotikisojen nöyryytyksestä on selvitty ja maa lähtee leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä. Viime vuosien arvokisoissa Liettua on tunnettu Kleizan joukkueena, mutta viime EM-kisoista shootfirst Linas oli ulkona. Meno oli juuri sen näköistä, kun peliä johtaa rämäpäinen Kalnietis ja penkiltä Jasikevicius yrittää ojentaa opetuslapsiaan.

Viides sija oli pettymys, sillä maan piti jatkaa siitä, mihin 2010 jäätiin. Kisajoukkueeseen houkuteltiin Johtaja, Kaukenas, Songaila, Petravicius ja K. Lavrinovic, joita ei ollut näkynyt 2010 MM-kisoissa. Paperilla maan piti olla loppuottelussa, mutta peli näytti hirveältä. Kemzura antoi Johtajalle vapauksia kentällä ja joukkueen kauneimmat hetket olivatkin Valanciunasin ja Jasikeviciuksen välinen saumaton pick&roll-pelaaminen.

Liettuan joukkueessa on tällä hetkellä paljon potentiaalia. Löytyy suuri määrä kokemusta (Jasikevicius, Kaukenas), nuoruutta (Pocius, Valanciunas) sekä korintekovoimaa (Kleiza, Seibutis). Tässä kuussa coack Kemzura päätti potkia Delininkaitisin ja Dulkysin ulos olympiajoukkueesta ja tilalle nousivat Jasaitis sekä Seibutis. Ymmärrettävä peliliike, sillä Jasaitis on Euroopan monipuolisimpia ja taitavimpia laitureita. Myös Seibutis on hierarkiassa eri lokerossa kuin hiusrajaansa menettävä Delininkaitis tai tusina-Dulkys. Ainoa kysymysmerkki on Jasaitisin ja Seibutisin kunto loukkaantumisen jälkeen.

Uskoisin kisojen olevan myös viimeinen mahdollisuus nauttia Jasikeviciuksen pelistä, jolle urheiluhenkilöt Jarmo Laitisesta Juha Mietoon ovat onanoineet. Myönnettäköön, että viime EM-kisoissa Saras teki tyhmiä menetyksiä ja jalka ei riittänyt hyökkäyksessä - puolustuksesta puhumattakaan. Mies on kuitenkin kaikkien aikojen menestyspakkomielteisin pelaaja, joka tekee kaikkensa tärkeissä otteluissa. Alkusarjan otteluissa Jasikevicius tuskin jaksaa palloskriinien lisäksi esittää elämää suurempaa koripalloa, mutta Liettuan edetessä turnauksessa pidemmälle tullaan maan seksisymbolilta näkemään peliliikkeitä, jotka saisivat hymyn Franz Kafkankin huulille.

Liettuan sisäpelaaminen on joukkueen ongelmakohta. Javtokas ja Lavrinovicit ovat kisoista poissa, joten ainoa luontainen sentteri on Valanciunas, joka joutuu ensimmäiseen suureen tulikokeeseen. Kisajoukkueen mukaan otettiin myös Antanas Kavaliauskas, joka kaivettiin täysin tuntemattomuudesta. Martynas Andriuskevicius olisi ollut myös kortti, jota Kemzura ei kuitenkaan katsonut. Hieman outo tilanne maassa, jossa Saboniksen koripallokoulun johtaja valitteli, että koulussa on jo liikaa pitkiä pelaajia...

Kemzuran epätoivoa viime kisoista:
EuroBasket 2011 Lithuania vs Macedonia: Dramatic Ending

Kolme merkittävintä: Linas Kleiza, Sarunas Jasikevicius, Jonas Valanciunas
Seuraa heitä: Sarunas Jasikevicius, Jonas Valanciunas
- Viime EM-kisoissa saatiin pilkahduksia siitä, miltä kaksikon yhteispeli näyttää. Jasikevicius on maailman paras palloskriinien pelaaja, joka pystyy saamaan pelaajan kuin pelaajan näyttämään hyvältä. Nyt ei ole väliä silläkään, jos syöttö karkaa liian korkealle, sillä Valanciunas pystyy lyömään palloa korkeammaltakin alaspäin.

Ennustus: 5.-6. sijat

_________________________________________

FRA.png
Ranska

Euroopan RoPS

Ranska on siitä harvinainen eurojoukkue, että maan peli muistuttaa yhdysvaltalaista koripalloa enemmän kuin muiden eurooppalaisten maajoukkueiden. Sama koskee maan pääsarjaa. Joukkue tukeutuukin tiukoissa tilanteissa ehkä enemmän fyysiseen peliin kuin taitokoripalloon. Tarkoittaa sitä, että peli näyttää kauneimmillaan slamballilta ja kauheimmillaan päätä hakataan urakalla patteriin.

Joukkueen kiistaton moottori on Tony Parker, joka oli myös viime EM-kisoissa turnauksen paras korintekijä. Hänen peliään vaikeuttavat danielsantiagomaiset silmälasit, joita Parker joutuu vielä väissä kisoissa käyttämään. Eroottista.

Korin läheisyydessä joukkueen palettia sen sijaan pyörittää Boris Diaw, jonka pallonhallinta ja pelinäkemys on harvinaislaatuista isoksi mieheksi. Laiturit Batum ja Gelabale saavatkin kiittää monta kertaa Diawin passeista.

Jos nyt jotain virheitä haluaa joukkueesta etsiä, niin haluaisin nähdä Parkerin takana back-up pointin, jota tällä hetkellä ei oikeastaan ole. Ensimmäisessä ottelussa Yhdysvallat alkaa jossain vaiheessa varmasti prässäämään ylhäältä asti. Nando de Colo pystyy tuomaan palloa ylös, mutta pelityyli muistuttaa enemmän comboa tai jopa heittävää takamiestä. Fabien Causeur tulee olemaan toinen takamies, mutta hänkin on kakkospaikan pelaaja. Maasta löytyy vielä Andrew Albicyn ja Rodrigue Beaubois'n tasoisia pelaajia, mutta jostain syystä heitä ei otettu mukaan joukkueeseen. Samoin swingman Evan Fournier on kysymysmerkki. Tulevaisuutta ajatellen Léo Westermannin voisi ajaa mukaan joukkueeseen.

Ranskan donkkailua viime EM-kisoista:
dReAm TeAM France London Olympics 2012

Kolme merkittävintä: Tony Parker, Boris Diaw, Nicolas Batum
Seuraa heitä: Nando de Colo
- Nousi aikoinaan Choletissa nopeasti parrasvaloihin ja lähti 22-vuotiaana Espanjaan, jossa kehitys on pysähtynyt tai vähintäänkin hidastunut. Toisaalta maajoukkueessa vastuu on kasvanut. Pelityyli on raivostuttava, mikä ajaa vastustajat myös kuumiksi. Maansa parhaita heittäjiä, pystyy luomaan omat heittopaikkansa, heitto on tasapainoinen ja pelityyli on nautittavan rauhallinen. Olen aikaisemminkin sanonut tämän, mutta sanotaan uudelleen: pelityyli on hyvin samantapainen Aleksei Shvedin kanssa. De Colo jaksaa ehkä enemmän puolustaa. Tulitko jo housuihisi?

Ennustus: 3.-6. sijat

_________________________________________

RUS.png
Venäjä

Pelaamista taitojen ylärajoilla

Kliseisen punakoneen menestys viime EM-kisoissa oli itselleni yllätys, jopa shokki. Joukkue pelasi käytännössä yhdellä sentterillä (Timofey Mozgov), joka ei ollut näyttänyt oikeastaan mitään torjuntauhkansa lisäksi Euroopassa. Mozgov saakin enemmän lepominuutteja, kun viime EM-kisat loukkaantuneena ollut Sasha Kaun on kunnossa. Nelospaikalla Venäjällä on ehkä kisojen laadukkain duo Viktor Khyrpä ja Andrei Kirilenko. Erityisen vaarallisen kaksikosta tekee se, että miehet ovat pelanneet nyt yhden kauden yhdessä. Välihuomiona se, että maajoukkueen pelaajista kuusi pelaa TsSKA Moskovassa.

Venäjällä ei ole mielestäni yhtään luontaista pointtia. Kisoissa palloa tuovat ylös Aleksei Shved sekä Anton Ponkrashov. Kun pistää silmälasit silmille, huomaa, että Shved on luontaisilta ominaisuuksiltaan kakkospaikan pelaaja. Ponkrashov on pitkä takamies, joka on pelannut seurajoukkueessan vähän pelintekijän paikalla. Lisäksi hän ei osaa käyttää pituuttaan hyväkseen edes vähän alusta, mikäli vertailukohdaksi otetaan esimerkiksi Diamantidis.

Jos jokin tietty osa-alue pistää ruumiinontelot kosteaksi, niin se tulee olemaan joukkueen laiturit ja yleinen fyysisyys. Venäjältä löytyy isot miehet, jotka pystyvät näkemään pelikentän sekä antamaan pelintekijämäisiä syöttöjä (kts. Khyrpä ja Kirilenko). Valmentaja David Blatt ei osaa koota joukkuetta, eikä ole ihmissuhdetaidoiltaan optimaalinen valmentaja. Maajoukkueessa onkin se hyvä puoli, että Blatt joutuu kokoamaan joukkueen niillä pelimerkeillä, joita Venäjältä löytyy... (tähän hymiö) En väitä Blattia huonoksi valmentajaksi, mutta jatkokysymykseksi voisi asetella sen, että mitä mies on saavuttanut seurajoukkueurallaan.

Venäjän peliä kauneimmillaan, kun isot miehet syöttelevät ja joukkue juoksee kenttää:
Finland Vs. Russia / EuroBasket 2011 Round 2

Kolme merkittävintä: Andrei Kirilenko, Aleksei Shved, Viktor Khryapa
Seuraa heitä: Aleksei Shved, Sergey Karasev
- Shvedin kehitys vuosien 2010-2012 aikana on ollut valtaisaa. Nuorempana häntä pidettiin maansa suurimpana tulevaisuudennimenä, mutta risuja annettiin holtittomasta pelistä sekä heittovalinnoista. Nykyisin hän on päässyt näistä melko kattavasti eroon, ja viime kauden peli oli jo rauhallista. Shved on Spanoulisin tapainen scooraava combo, jonka pelityyli on todella viihdyttävää.

Karasevista onkin enemmän pohdintaa sivulla 1. Toivottavasti saadaan nähdä pilkahduksia kisojen nuorimmalta mieskoripalloilijalta. Omaa ns. NBA-potentiaalia.

Ennustus: 5.-8. sijat
 
Viestejä
4 452
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Cousin Sal sanoi:
Argentiinan Pablo Prigioni siirtyy ensi kaudeksi NBA:han ja New York Knicksiin.

Joku kyvykäs (hamahakkimies), netin tiedonhakua hyväksi käyttävä (hamahakkimies), tilastotieteilijä (hamahakkimies), NBA:n *tilasto*historiaa tunteva (hamahakkimies), noheva vakikirjoittaja (hamahakkimies) voisi kaivaa tiedon kuka missä ja milloin oli vanhin NBA:ssa debytoinut pelaaja? Pablo?
 
Viestejä
9 123
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

The oldest player ever to play in the NBA was Nat Hickey who played his first and only game two days before his 46th birthday
 
Viestejä
7 521
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

rööriroope sanoi:
Rööriroopen eli eurokoripallon johtavan kirjeenvaihtajan vi(r)allinen kisaennakko eurooppalaisista joukkueista. Ainakin osa raportista tehty selvinpäin
Sulla ei ole kaikki läheskään kunnossa.

Timi sanoi:
Joku kyvykäs (hamahakkimies), netin tiedonhakua hyväksi käyttävä (hamahakkimies), tilastotieteilijä (hamahakkimies), NBA:n *tilasto*historiaa tunteva (hamahakkimies), noheva vakikirjoittaja (hamahakkimies) voisi kaivaa tiedon kuka missä ja milloin oli vanhin NBA:ssa debytoinut pelaaja? Pablo?
King James sanoi:
The oldest player ever to play in the NBA was Nat Hickey who played his first and only game two days before his 46th birthday
Teknisesti ottaen Nat Hickey ei pelannut NBA:ssa, vaan sen edeltäjässä BAA:ssa. Lisäksi kaveri oli pelannut jo aiemmin [ur=http://en.wikipedia.org/wiki/National_Basketball_League_(United_States)l]NBL[/url]:ssä, joka yhdistyi BAA:n kanssa NBA:ksi vuonna 1949. Näin ollen on hieman vaikeata tulkita tuota yksittäistä BAA:ssa pelattua matsia "NBA-debyytiksi".

Täältä löytyvän listauksen perusteella:
Player - age (yy-mm-dd) - birth date - date of first game

Nat Hickey 45-12-28 1/30/02 - 1/28/48
Charlie Shipp 35-11-30 12/3/13 - 11/2/49
Steve Jones 34-1-7 10/17/42 - 10/24/76
Hal Tidrick 33-3-30 8/4/15 - 11/1/48
Jake Pelkington 32-10-31 1/3/16 - 11/3/48
Al Cervi 32-9-20 2/12/17 - 11/3/49
Mel Daniels 32-4-3 7/20/44 - 10/22/76
Gene Englund 32-2-15 10/21/17 - 12/6/49
Bob Carpenter 31-12-28 11/6/17 - 11/3/49
Louie Dampier 31-12-2 11/20/44 - 10/22/76
Byron Beck 31-9-27 1/25/45 - 10/22/76
Donnie Freeman 31-4-6 7/18/44 - 10/23/75
Wibs Kautz 31-2-25 9/7/15 - 11/2/46
Antoine Rigaudeau 31-2-2 12/17/71 - 1/19/03
Ibrahim Kutluay 30-12-15 1/7/74 - 12/22/04
Arvydas Sabonis 30-11-14 12/19/64 - 11/3/95
Fabricio Oberto 30-8-13 3/21/75 - 11/1/05
Fatty Taylor 30-8-11 3/13/46 - 10/22/76
Jim Eakins 30-6-1 5/24/46 - 10/23/76
Lonnie Eggleston 30-5-26 6/8/18 - 11/1/48
Chuck Williams 30-5-18 6/6/46 - 10/22/76
Darryl Johnson 30-5-12 10/26/65 - 3/7/96
Dale Hamilton 30-3-19 8/16/19 - 11/2/49
Bruce Hale 30-3-4 8/30/18 - 11/1/48
Jim Grandholm 30-2-23 10/4/60 - 11/28/90
Ted McClain 30-2-22 8/30/46 - 10/22/76
Horace Jenkins 30-2-19 10/14/74 - 12/3/04
Barry Stevens 30-2-18 1/17/63 - 3/7/93
Ron Boone 30-2-16 9/6/46 - 10/23/76
Tom Scheffler 30-1-3 10/27/54 - 10/30/84
Curly Armstrong 30-1-2 11/1/18 - 11/3/48
Listan kärkinimet ovat pelanneet aiemmin BAA:ssa, NBL:ssä tai ABA:ssa, joten tuolloin 31-vuotias Antoine Rigaudeau taitaa olla vanhin tulokas toistaiseksi.

Prigionilla on siis mahdollisuus tehdä (kyseenalaista) historiaa.
 
Viestejä
1 229
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Mokelskille muuten peukku, mutta vielä jos kirjoittaisit täytejoukkueista jotakin. Esim. muutaman "seuraa häntä"-pelaajaesittelyn ym. Rööriksen vaahtoamisen tuntien voisit hyvin tehdä samanlaiset esittelyt turnauksen jokaisesta joukkueesta(ja miksei päälle vielä mielenkiintoisimmista kisojen ulkopuolelle jääneistä sekä Suomen tasosta suhteessa näihin joukkueisiin..:p).
 
Viestejä
3 280
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Inka Henelius, ota minut!
 
Viestejä
3 280
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Seurailin tuossa Kroatian ja USA:n välistä ottelua ja todettakoon, että Kroatian naisten koripallomaajoukkue on kiistatta kisojen eroottisin. Tiirailin myös Ruotsi-Tanska käsipallomaaottelua, mutta naapurimaan sulot eivät vaan yltäneet balkanilaisten tasolle.

Iltapaska on myös noteeranut tärkeän havaintoni ja hehkuttaa Antonija Misuraa kisojen kuumimmaksi urheilijattareksi. Mikäs siinä, kun synninkaupunkikin on sama kuin koripallon Mozartilla. Harmi, ettei pelannut.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288486434994.html

Olympialaiset on meidän King James-tyyppisten himorunkkarien kulta-aikaa!
 
Viestejä
3 280
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Nostaisin itse seuraavia mielenkiintoisia pelaajia esille olympiamassasta:

Daniel Clark (1988, GBR)
- Pelityyli muistuttaa hieman läheisesti Dusko Savanovicia. Älykäs pelaaja, joka on epätyypillisen brittiläisesti lähtenyt nuorena ulkomaille. Viime kaudella todellinen läpimurto Estudiantesissa, jossa mentorina oli Jimenez. Heikkouksina heikko fysiikka, joka estää nousun esimerkiksi NBA:han. Jatkaako seuraavalla kaudella Madridissa vai pelaako ACB:ssä?

Derrick Obasohan (1981, NGR)
- Todella monipuolinen laituri, joka pelasi Clarkin tapaan viime kaudella Espanjassa. Hyvä pallollinen pelaaja, joka on hyvä kaikessa, muttei mikään tietty osa-alue ole kuitenkaan erityisen kovalla tasolla. Hyvä heittäjä, mutta pystyy operoimaan hieman myös korin lähellä.

Aron Baynes (1986, AUS)
- Australian Pekovic, jonka peli viihdytti Rytasissa kaudella 2009-2010. Todella vahva pelaaja, jolta saatetaan nähdä muutama kiva niitti kisoissa. Tyypillinen sentteri eli pallonkäsittelyä ja pelisilmää ei ole. Mutta, mutta, kukapa ei haluaisi edes yhden ottelun verran seurata Maric-Baynes kaksikon painia korin alla?

Simas Jasaitis (1982, LTU)
- Upgrade Kimmo Muurisesta. Mielestäni Jasaitisin pelityyli on yksi maailman miellyttävimmistä. Monipuolinen, heittotaitoinen, kaikkensa antava. Tekee paljon työtä, mitä ei tilastoista pysty näkemään. Sympatiani pelaajaa kohtaan on vain kasvanut lukuisten loukkaantumisten takia.

Nämä kaiken maailman tunisiat ja kiinat menevät ynnä muuta -osastoon. Eihän Tunisian ja Kiinan joukkueissa ole kuin lähes kotimaan pelaajia. Jonkun Sun Yuen bandwagonissa voidaan kisat kuitenkin edetä.
 
Viestejä
1 462
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

rööriroope sanoi:
Seurailin tuossa Kroatian ja USA:n välistä ottelua ja todettakoon, että Kroatian naisten koripallomaajoukkue on kiistatta kisojen eroottisin. Tiirailin myös Ruotsi-Tanska käsipallomaaottelua, mutta naapurimaan sulot eivät vaan yltäneet balkanilaisten tasolle.

Iltapaska on myös noteeranut tärkeän havaintoni ja hehkuttaa Antonija Misuraa kisojen kuumimmaksi urheilijattareksi. Mikäs siinä, kun synninkaupunkikin on sama kuin koripallon Mozartilla. Harmi, ettei pelannut.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288486434994.html

Olympialaiset on meidän King James-tyyppisten himorunkkarien kulta-aikaa!

-
 
Viestejä
3 280
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Nigeria-Tunisia melkosta kuraa. Tunisia heittää kaaren takaa hyvin ja on tullut jo lähelle. Nigeria ei osu mistään, mutta napsii kaikki levypallot. Nigeria on köyhä versio Ranskan pelistä.
 
Viestejä
9 123
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Seuraavaksi Australia vs Brazil

Andy V.:n ylivoima vienee mielenkiinnon 8]

Lähdin silti Australian bandwagoniin, Patty Mills heittänee lähes 30 pistettä.
 
Viestejä
1 760
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Joo-o. Olipahan tuskaa Nigeri - Tunisia. Nigerian pelissä ei ollut mitään ajatusta, fysiikkaa kylläkin. Tunisian peli perustui taas pääosin vahinkoheittoihin levyn kautta ja muuhun päättömään roiskimiseen.

Brasilia - Australiassa on ihan kivoja matchuppeja etukäteen: takakentällä Marcelinho - Mills ja korin alla Andersen, Maric vs. Nene, Varejao, Splitter.

Brasseihin luotetaan.

King James sanoi:
Jaa, Nenekin on brassi. Sinne meni vetorahat kankkulankaivoon.
:D
 
Viestejä
88
Vs: Olympialaisten koripallo ja karsinnat (25.6-8.7 & 28.7-12.8)

Näkyykö toi Brasilia-Australia jollain kanavalla/streamilla?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös