gallup1 sanoi:Ei saisi tulla Korisliigaan kun on liian helppoa, ei saisi mennä Ranskaan tai Espanjaan kun on liian vaikeaa.
Mac sanoi:Mitä sitten kun Junnu ei tuplatupla-keskiarvoilla pelaakkaan? Kuka on seurava Susijengin isomies?
kokok sanoi:Saa ottaa talteen: kyllä pelaa.
shaqtin a fool sanoi:Saa ottaa talteen: erittäin suurella todennäköisyydellä Junnu ei pelaa korisliigaa tupla-tupla -keskiarvolla.
Viime kaudella levyritilasto voitettiin 9,3 keskiarvolla (Giles). Ja esimerkiksi Junnua paremmat suomalaiset levyrimiehet Kotti ja Kaunisto jäivät reilusti tuon alle.
Jopa tuo 10 pinnan keskiarvo neljän jenkin korisliigassa voi olla tiukassa.Varsinkin kun Seagullsilla löytyy useita ratkaisijoita.
vapaamuurari sanoi:Muuten sellainenkin murheenkryyni on olemassa ettei koposen toipumisesta voi sanoa juuta eikä jaata. Aikaa onneksi on, mutta ainakaan itse en laske Koposta 100% varmuudella mukaan. Päävammat on päättäneet urheilijoiden uria kerralla.
vapaamuurari sanoi:Maajoukkueen heikoin kohta tunnetusti on sentteriosasto. Markkasta sinne ei pidä kuitenkaan uhrata edes pahimmassa pakkotilanteessa. Ihmettelenkin negatiivista suhtautumista Odabasiin, Turkin pääsarjassa sentterinä ja täytyy nyt vaan toivoa että kaikki menisi putkeen. Sen lisäksi voisi olla sitten drew Gooden, muita oikeasti potentiaalisia vaihtoehtoja ei tule mieleen.
Boriz sanoi:Odabasi on kiinnostava kaveri, mutta suuri kysymysmerkki. Toivottavasti onnistuu Turkissa.
Tarkoitin tulevia kisoja. En jaksa uskoa että Pöllä ehtisi kehittyä niin paljon siihen mennessä. Korin alla hävitään ne matsit mitä hävitään, Liettua on tästä pahin esimerkki. Korisliigaan palaaminen on Junnulta ehdottomasti taaksepäin menemistä, en tosin pidä mairittelevana kakkossarjoissakaan pelaamista (kotti). Taso pitäisi saada tasolle toinen sentteri lähellä NBA-tasoa ja toinen jossain isossa pääsarjassa. Nyt ollaan turhan kaukana siitä. Tämän päivän urheilussa on selvästi nähtävissä trendi, että yhä nuoremmat urheilijat pitävät suorastaan pilkkanaan pitkiä ammattilaisuria tehneitä.Boriz sanoi:Hannes Pöllä. Tästä 18-vuotiaasta, 210 senttisestä ja 120 kiloisesta sentterilupauksesta voi tulla vaikka kuinka kova old school korinalusjyrä. Tästä kaverista ei leivota mitään kaarinelosta. Vuoden päästä kivikovaan Oklahomaan yliopistoon, joten merkit ovat hyvät.
Tässä lukemisen arvoinen juttu:
http://www.scout.com/college/basketball/recruiting/story/1704294-oklahoma-gets-commitment-from-hannes-p-ll
"Hannes is a scorer on the block and an offensive force," Möttölä added. "In todays game coaches are looking for athletic big guys that can screen and roll, but from talking to coach Kruger they'll use him differently. Hannes felt comfortable that he’ll be able to be a center and not a screener and rebounder. He’s an old school center that will translate in the Big 12."
Vaikka Markkanen on nelonen, niin kyllä Susijengin korinalusta vahvistuu huomattavasti hänen myötä. Markkasen postpelaaminen on kuitenkin nyt kovalla tasolla.
Eikä sovi unohtaa Leetä. Toivotaan, että Junnu nyt saa alle ehjän kauden ja uutta nostetta uralleen. Junnu on kuitenkin edelleen Suomen maan paras sentteri ja ikääkin alle 30 vuotta. Kotin ura alkaa olemaan ehtoopuolella, ja on todennäköistä, että ensi kesä on viimeinen maajoukkueessa. Kotti on varmasti edelleenkin se pelaaja, joka parhaiten pystyy puolustamaan Gortatin ja Raduljican kaltaisia mörssäreitä.
Odabasi on kiinnostava kaveri, mutta suuri kysymysmerkki. Toivottavasti onnistuu Turkissa.
Espoon Nash sanoi:Otetaas kiinni Dettmanin potkuihin ja spekuloidaan hieman tulevaisuutta. Nyt jo viimeistään on siis selvää, ettei Henkka ole sellainen valmentaja joka voisi maksimoida joukkueen potentiaalin nopeasti. En usko, että hänelle tullaan jatkossa soittelemaan varsinkaan alisuorittavista menestykseen tottuneista joukkueista. Kun kyseessä on valmentaja, jolla on hyvä silmä apuvalmentajien rekrytoinnissa ja pelitavan luonnissa, ei ole sinänsä ihme että tulos on kuitenkin maajoukkueessa ollut hyvä. Mielenkiintoista on se, miten Susijengin seuraava, pikkuhiljaa lähestyvä, sukupolvenvaihdos tulee onnistumaan. Tulisiko silloin jonkun muun olla vetovastuussa vai luotetaanko siihen, että Dettmanilla on silloin kykyä uudistautua?
Beasley sanoi:Kun mennään maailman huippuseuroihin, ei siellä valmentajilta vaadita olosuhteiden ja kokonaisuuksien rakentamista vaan äksien ja oiden kautta pelien voittamista.
Itsellä Dettmies vertautuu Gregg Popovichiin, joka istuttanut Spurssiin valmennusprosessin ja kulttuurin avainpelaajineen ja valmennustiimeineen. Maajoukkueeessa on tämä Henkalta onnistunut, mutta seuratasolla vain susi-Erkin tai susi-Tuovin lennättäminen paikalle ei riitä. Tai pelkät pelaajapalikat.Richmond sanoi:Ja jos puhutaan NBA-tason mestarijoukkueista, niin aika harvoin mestaruus on tullut kovinkaan suurilla taktisilla taidoilla vaan rekrytointi on ollut onnistunut ja täten paremmat palikat omaava on voittanut mestaruuden.
Richmond sanoi:Beasleyn kanssa monesta asiasta yhtä mieltä, mutta en ylläolevasta. Huipputasolla on harvoin asiat kiinni siitä, että kuinka taktisesti valveutuneesti osataan piirtää tussilla tauluun. Kyse on huippuvalmentaja Ettore Messinan sanoin seuraavasta: "Euroliigajoukkueen kolme tärkeintä asiaa voittaakseen otteluita/mestaruuksia on rekrytointi, rekrytointi ja rekrytointi." Tämä on nimenomaan kokonaisuuksien rakentamista ja vaatii erittäin hyvät sosiaaliset taidot.
Tottakai olen samaa mieltä siitä, että voittoja pitää takoa tai kengän kuva on nopeasti persuksissa. Käsittääkseni HD:lla oli kuitenkin ihan aineksia olemassa, mutta avainpelaajien loukkaantumiset ajoivat rosterin sellaiseksi, että voittoja kovassa Ranskan liigassa ei kyetty napsimaan. Tappiot olivat pieniä, mutta jos joukkuekoheesio ei ole täysin kestävä, niin näin tässä usein pääsee käymään - tiukkoja pelejä ei kyetä kääntämään voitoiksi.
Ja jos puhutaan NBA-tason mestarijoukkueista, niin aika harvoin mestaruus on tullut kovinkaan suurilla taktisilla taidoilla vaan rekrytointi on ollut onnistunut ja täten paremmat palikat omaava on voittanut mestaruuden.